Bericht

Raadsvragen over DSO Centrum

Geplaatst op 21 maart 2019, 08:24 uur

Door Groen Links zijn vragen gesteld aan het College over het DSO Centrum. Ook over de participatie. Het antwoord is een lijst met data van bijeenkomsten van de begeleidingsgroep en van andere "participatiemomenten". De verslagen van deze bijeenkomsten zijn te vinden met de zoekterm "participatie" op de gemeentelijke site Badhoevedorp - zie ook de link. Dat geeft inzicht  in bijvoorbeeld het werkelijke aantal deelnemers en wat deze bijeenkomsten nu inhielden.

Want veel van deze bijeenkomsten zijn gewoon informatie-momenten geweest. Net als andere data op de lijst. En soms dat niet eens: een blik op een plankaart is natuurlijk niet voldoende om een mening te kunnen vormen (participatiemoment 4 december 2018).

En informeren is géén participeren!

 

 

Illustration
 
Deel dit:
2 reacties

Gemeente Haarlemmermeer Gebiedsontwikkeling Badhoevedorp

vr 22 maart 2019 17:35
De verslagen van de bijeenkomsten, waarover wordt geschreven, kun je vinden via haarlemmermeergemeente.nl/badhoevedorp/participatie-archief. Rechts op de pagina, onder 'bekijk ook', vind je nog meer. In de toekomst wil de gemeente de Badhoevedorpers graag weer betrekken, ook op nieuwe manieren.

Albert Roos

vr 22 maart 2019 19:35
Dank je Meeri, ze waren ineens weg. Hopelijk kunnen belanghebbenden ze nu (weer) vinden. Overigens blijft van kracht: Participatiemomenten zegt niets over de participatie zelf: was het informeren of participeren? Want informeren is de aller, allerlaagste manier van participeren! Badhoevedorpers betre... lees meer