Ons verhaal

headerbeeld

 

HalloBadhoevedorp is een initiatief van de Vereniging Dorpsraad Badhoevedorp

HalloBadhoevedorp is een netwerkplatform voor Badhoevedorp. Iedereen kan zelf informatie plaatsen. De enige voorwaarde is dat het informatief, opbouwend of verbindend is. Je kunt je activiteit erop zetten of een bericht. Ook bedrijven en organisaties kunnen zich aanmelden, zodat de inwoners van Badhoevedorp ze makkelijk kunnen vinden. Zij kunnen dan ook hun activiteiten met de inwoners delen of diensten bekend maken. Zo komt alle informatie over het dorp bij elkaar. Mensen kunnen elkaar makkelijker vinden, je ziet waar je aan kunt deelnemen of naartoe kunt gaan.  En je ontdekt wat er allemaal gebeurt in ons dorp. 

Om te plaatsen moet je een account met foto aanmaken. Je kunt dan ook aangeven of je de Nieuwsbrief wilt ontvangen. Die wordt iedere donderdag verzonden met de laatste berichten en aankondigingen van activiteiten in de komende twee weken. Kijk hier voor het Laatste Nieuws

We zijn geen redactie en we plaatsen niet voor jou.  Maar heb je hulp nodig, dan helpen we je daar natuurlijk bij. Neem dan contact met ons op.

We wensen je veel plezier op HalloBadhoevedorp!

De beheerders

P.S. Ons platform is niet bedoeld voor reclame of promotie (commercieel of politiek)