Leuk dat je wilt deelnemen. Zou je svp eerst willen inloggen of aanmelden
Project
Idee

Zomerlidmaatschap

Geplaatst op 13 juni 2023, 12:14 uur
Illustration

Deze zomer is het mogelijk om een kort durend lidmaatschap voor de zomer af te sluiten bij de Tennis- en Padelvereniging Badhoevedorp  (TVB).

 

Toelichting

Dit is met name maar niet uitsluitend, bedoelt voor sporters van andere sporten, die normaal gedurende het seizoen druk bezet zijn met hun sport maar graag kennis willen maken met tennis en padel en de TVB. Voor diegenen is het nu mogelijk om deze zomer een kort durend lidmaatschap af te sluiten. Dit zomerlidmaatschap is alleen af te sluiten door mensen die wonen in Badhoevedorp en Lijnden. Dit geldt uitsluitend voor mensen die nog geen lid zijn van de TVB.

De duur van het zomer lidmaatschap is van maandag 19 juni 2023 tot en met 31 augustus 2023. Het zomerlidmaatschap kost Euro 100,00.

Gedurende de openingstijden van het park kun je vrij spelen zowel padel als tennis. Alleen tijdens toernooien en evenementen zijn er beperkte mogelijkheden maar dit geldt voor alle leden. Als zomer lid ontvang je een spelerspas waarmee je kunt afhangen. Ook kun je gedurende de zomerperiode meedoen aan open toernooien georganiseerd door KNLTB verenigingen.

Wil je meer weten? Bekijk dan deze informatie

Let op: voor 2023 is het aantal zomerleden beperkt, dus wees er snel bij om dit niet te missen.

 

Met sportieve groet,

 

De TVB

 

Doelgroep
Kinderen, 0-11 jaar, Jongeren, 11-22 jaar, Volwassenen, Senioren
Deel dit: