Project

Behoud het wandelbos langs de groene zoom

Geplaatst op 20 februari 2018, 20:09 uur

Langs de groene zoom is het laatste stukje wandelbos van Badhoevedorp te vinden. Dit stukje groen wordt bedreigd door de plannen van de gemeente voor de wijk Schuilhoeve. In deze plannen verdwijnen de meeste bomen en het wandelpad. Dit moet plaats maken voor woningbouw en water.

Vind je dit ook doodzonde sluit je dan aan bij dit project. Voordat de plannen definitief worden kunnen we de gemeente mogelijk nog op andere ideeen brengen.

Dit willen we doen door actief met ideeen te komen hoe je dit gebied kunt inrichten met behoud van het groen.

Gewenst resultaat Behoud van het wandelpad, groen en de bomen langs de groene zoom.
Deel dit:
1 project-update

Els Verkaik

8-apr-2018 19:00

Vind je het ook tijd voor aktie en heb je wat tijd beschikbaar, meld je dan aan voor de aktiegroep door een mail naar ons te sturen. Renee Heijmans en ik zijn bezig om een actieve groep mensen bijelkaar te halen, die samen willen werken aan een aantal initiatieven t.b.v. het behoud van dit stuk gr Lees meer
0

Open de update in eigen pagina
3 reacties

Marjon Broeks

Het zou echt van de zotte zijn als hier ook al groen verdwijnt. Ik ben tegen het kappen van de bomen. Er is al 20 HA gekapt vanwege omleg A9 en er is pas 10 HA teruggeplant waar we pas over jaren wat van merken.
do 22 februari 2018 21:23

Els Verkaik

Precies Marjon! Laten we ons als bewoners horen en zorgen dat dit stukje behouden blijft. Zie mijn nieuwe bericht over de aktegroep
zo 8 april 2018 18:43

Erna Menke

Mijn dagelijkse portie groen mag niet verdwijnen!
di 18 februari 2020 18:45
Wil je reageren? Meld je dan aan.