Persoon

Els Verkaik

Bewoner
wie is Els?
Ik ben een enthousiaste, actieve vrouw die geniet van het leven. Ik woon sinds 1998 in Badhoevedorp met veel plezier samen met Marcel en 2 katten Zoe en Tijm.
werk en hobbies
Ik ben zelfstandig ondernemer (ZZP-er) en fulltime werkzaam als coach in de IT.
In mijn vrije tijd ben ik vrijwilliger voor het Wereld Natuur Fonds en steun diverse goede doelen die te maken hebben met het behoud en bescherming van natuur en dieren zoals WNF, Stichting Aap, Viervoeteres, Dierenbescherming, Natuurmonumenten en Greenpeace.
Daarnaast ben ik vrijwilliger bij handbalvereniging Westsite in Asmterdam West en train en coach ik een meisjes jeugd team.
Mijn hobbies zijn veel sporten, zoals handbal, hardlopen, bootcamp en golf. We houden van buiten zijn en mooie reizen maken waarbij we meestal actief bezig zijn met wandelen vaak in de bergen. Voor de rustige momenten kies ik voor een boek, schilderen of Netflix.
omgeving
Ik woon in de Egelantierstraat en ben enorm blij met het stuk groen voor de deur waardoor we vrij uitzicht hebben op de natuur. Door de hoge bomen wordt de snelweg A4 aan het zicht ontrokken. Het wandelpad langs de groene zoom gebruiken we vaak om een stukje buiten te wandelen. Ik geniet dan van de ruigheid van dit stukje bos, het water, de vogels en de diversiteit van het groen.
Ik baal ervan dat veel bomen verdwijnen in Badhoevedorp door de omlegging van de A9. Dit stukje bos moet echt behouden blijven voor ons bewoners.
email: - emailadres wordt niet getoond -