organisatie

wijkcentrum 't Rietland

Non-profit

wijkcentrum 't Rietland is een lokatie van Maatvast.


In Badhoevedorp is wijkcentrum 't Rietland te vinden. Deze Maatvast-lokatie is een belangrijke en unieke ontmoetingsplek voor senioren en 40+-ers uit Badhoevedorp en omstreken.


Buurtbewoners kunnen dagelijks in wijkcentrum 't Rietland terecht voor een praatje of een kopje koffie. Daarnaast beschikt 't Rietland over een grote groep enthousiaste vrijwilligers, die vele cursussen en leuke activiteiten organiseren, van computercursussen (bij voldoende animo) tot jeu de boules en klaverjassen. Voor de computercursussen kunt u contact opnemen met Dolf van Laar van Seniorweb, op 023-5620017.


Op de tweede vrijdag van de maand wordt in 't Rietland een gezellige buurtmaaltijd georganiseerd. Inschrijven kan in de week van de maaltijd van maandag t/m donderdag, bij de receptie van 't Rietland. Op de eerste vrijdag van de maand vindt de altijd gezellig bingo plaats.


Ook kunt u gratis advies krijgen van de ouderenadviseur en het sociaal raadslid van MeerWaarde. Hiervoor dient u een afspraak te maken. Tevens is elke vrijdagochtend de Sociaal Makelaar van MeerWaarde aanwezig.


Voor meer informatie over wijkcentrum 't Rietland, zaalhuur of activiteiten kunt u contact opnemen met de beheerder Lydia Veldhuisen op 020 6594444 of via de email: rietland@maatvast.nl
Even binnenlopen is natuurlijk ook altijd mogelijk!


 

Deel dit: