organisatie

Ontmoetingscentrum 't Rietland

Non-profit

Ontmoetingscentrum ’t Rietland is een lokatie van Stichting Maatvast.


In Badhoevedorp is ontmoetingscentrum ’t Rietland te vinden. Deze Maatvast-locatie is een belangrijke en unieke ontmoetingsplek voor senioren en 40+-ers uit Badhoevedorp en omstreken.


Buurtbewoners kunnen dagelijks in ’t Rietland terecht voor een praatje of een kopje koffie. Daarnaast beschikt het centrum over een grote groep enthousiaste vrijwilligers, die vele cursussen en leuke activiteiten organiseren, van computercursussen (bij voldoende animo) tot jeu de boules en klaverjassen. Voor de computercursussen kunt u contact opnemen met Dolf van Laar van Seniorweb, op 023-5620017.


Op de laatste drie vrijdagen van de maand wordt in het centrum een gezellige buurtmaaltijd georganiseerd. Inschrijven kan in de week van de maaltijd van maandag t/m donderdag, bij de receptie van het centrum. Op de eerste vrijdag van de maand vindt de altijd gezellig bingo plaats.


Ook kunt u gratis advies krijgen van de ouderenadviseur en het sociaal raadslid van MeerWaarde. Hiervoor dient u een afspraak te maken. Tevens is elke vrijdagochtend de Sociaal Makelaar van MeerWaarde aanwezig.


Voor meer informatie over het ontmoetingscentrum, zaalhuur of activiteiten kunt u contact opnemen met de beheerder, Gerda Popken, op 020 – 659 44 44 of op rietland@maatvast.nl. Even binnenlopen is natuurlijk ook altijd mogelijk!


 

Deel dit: