Organisatie

dorpshuis Badhoevedorp

Non-profit
Telefoon
020 4490696
Beschrijving

In Badhoevedorp staat het ‘jongste’ dorpshuis van Stichting Maatvast: dorpshuis Badhoevedorp. In dit multifunctionele gebouw zijn diverse diensten gevestigd, waaronder de buitenschoolse opvang van Small Steps, peuterspeelzaal SKH Spring in ’t Veld, en de GGD Jeugdgezondheidszorg. Ook heeft Galerie Kunst 2001 hier zijn expositieruimte met 6-wekelijks wisselende tentoonstellingen. Daarnaast maken vele andere huurders wekelijks of maandelijks gebruik van een van de ruimtes voor hun activiteiten. Voor  het dorpshuis is een ruime parkeerplaats en aan de achterzijde is een fraai uitzicht op een natuurlijke vijver.

Naast het gebruik door de vaste huurders doet het dorpshuis ook dienst als ontmoetingsplek voor buurtbewoners. Deze kunnen altijd binnen lopen voor een kopje koffie en een praatje. Voor hen zijn er ook openbaar toegankelijke activiteiten die door vrijwilligers worden georganiseerd. Het ‘Samen Eten’, wekelijks op woensdag, is inmiddels een begrip voor vele trouwe bezoekers. In de weekenden wordt het culturele programma ‘Route Ontmoet’ georganiseerd, voor een ‘dagje uit’ in het dorp, met o.a. lezingen, filmhuis, diner & theatervoorstellingen.

Maandelijks brengt het dorpshuis een nieuwskrant uit, die bezoekers op de hoogte houdt van nieuwtjes en aankomende evenementen. Een print van de nieuwskrant en het programmaboekje van ‘Route Ontmoet’ ligt op de locatie, maar is ook digitaal beschikbaar of via de email te bestellen.

Voor informatie over gebruik van het dorpshuis, zaalhuur of activiteiten kunt u contact opnemen met het team van dorpshuis Badhoevedorp op 020 449 06 96 of via de email dorpshuis-badhoevedorp@maatvast.nl. Even binnenlopen is natuurlijk ook altijd mogelijk! Tine, Ruud, Sylvia of Noortje staan u graag te woord.

Personen verbonden aan dorpshuis Badhoevedorp

Esther Vercauteren

Ria Roos

Lies Vos

Gonnie Pouw

Toon me alle activiteiten van dorpshuis Badhoevedorp

7 berichten van dorpshuis Badhoevedorp

Corona Nieuwsbrief

15 december 2020, 14:28 uur , door dorpshuis Badhoevedorp

Beste relatie van het dorpshuis,

“Het coronavirus grijpt opnieuw razendsnel om zich heen. Helaas is de bron van een besmetting niet altijd te herleiden. Maar wat wel duidelijk is: hoe meer contacten,...

Kinderactiviteitendagen 2020 - dorpshuis Badhoevedorp

30 juni 2020, 16:04 uur , door dorpshuis Badhoevedorp

***𝐊𝐢𝐧𝐝𝐞𝐫𝐚𝐜𝐭𝐢𝐯𝐢𝐭𝐞𝐢𝐭𝐞𝐧𝐝𝐚𝐠𝐞𝐧 𝟐𝟎𝟐𝟎***
𝐈𝐧𝐬𝐜𝐡𝐫𝐢𝐣𝐯𝐞𝐧 𝐤𝐚𝐧 𝐯𝐚𝐧𝐚𝐟 𝐚𝐚𝐧𝐬𝐭𝐚𝐚𝐧𝐝𝐞 𝐦𝐚𝐚𝐧𝐝𝐚𝐠!

Jullie hebben er lang op moeten wachten, maar vanaf maandag s...

Nieuwskrant dorpshuis Badhoevedorp - Juni 2019

4 juni 2019, 09:59 uur , door dorpshuis Badhoevedorp

Er ligt weer een nieuwe maand voor ons, hopelijk is deze maand warmer dan de vorige, maar dat moet vast goed komen want 21 juni begint tenslotte de zomer alhoewel dat natuurlijk niet alles zegt.
Verder...

Nieuwskrant dorpshuis Badhoevedorp - Maart 2019

7 maart 2019, 13:54 uur , door dorpshuis Badhoevedorp

De maand maart zien vele mensen met vreugde tegemoet. Het is de maand waarin de lente officieel begint, zowel astronomisch als meteorologisch! Ook wordt de klok verzet en gaan we terug naar de zomerti...

Maatvast enquête - maatschappelijke waarde

28 februari 2019, 12:42 uur , door dorpshuis Badhoevedorp

Invullen van deze enquete kan nog tot 10 maart!

Stichting Maatvast heeft Participe Advies gevraagd een onderzoek te doen naar de toegevoegde maatschappelijke waarde die het door middel van het beschik...

Toon me de overige berichten van dorpshuis Badhoevedorp