organisatie

dorpshuis Badhoevedorp

Non-profit

In Badhoevedorp staat het ‘jongste’ dorpshuis van Maatvast: dorpshuis Badhoevedorp. In dit multifunctionele gebouw zijn diverse diensten gevestigd, waaronder de buitenschoolse opvang Partou, peuterspeelzaal SKH Spring in ’t Veld, en de GGD Jeugdgezondheidszorg. Op de eerste etage zit C. bibliotheek. Ook heeft Galerie Kunst 2001 hier zijn expositieruimte met 6-wekelijks wisselende tentoonstellingen.

Daarnaast maken vele andere huurders wekelijks of maandelijks gebruik van een van de ruimtes voor hun activiteiten. Voor  het dorpshuis is een ruime parkeerplaats en aan de achterzijde is een fraai uitzicht op een natuurlijke vijver.

Naast het gebruik door de vaste huurders doet het dorpshuis ook dienst als ontmoetingsplek voor buurtbewoners. Deze kunnen altijd binnen lopen voor een kopje koffie en een praatje. Voor hen zijn er ook openbaar toegankelijke activiteiten die door vrijwilligers worden georganiseerd. Het ‘Samen Eten’, wekelijks op woensdag, is inmiddels een begrip voor vele trouwe bezoekers. In de weekenden wordt het culturele programma ‘Route Ontmoet’ georganiseerd, voor een ‘dagje uit’ in het dorp, met o.a. lezingen, filmhuis, diner & theatervoorstellingen.

Voor informatie over gebruik van het dorpshuis, zaalhuur of activiteiten kunt u contact opnemen met het team van dorpshuis Badhoevedorp op 020 4490696 of via de email dorpshuis-badhoevedorp@maatvast.nl. Even binnenlopen is natuurlijk ook altijd mogelijk! Ruud, Hanane of Tine staan u graag te woord.

Deel dit:
Standaardlocatie
Contactpersonen van dorpshuis Badhoevedorp
Personen verbonden aan dorpshuis Badhoevedorp
Activiteiten in het verleden
Aanbod van dorpshuis Badhoevedorp
23 berichten van dorpshuis Badhoevedorp