Deze vraag is ingevuld
Vacature/hulpvraag

Maatvast zoekt een Sociaal Beheerder cluster Zuid

Geplaatst op 10 oktober 2023, 00:00 uur

Maatvast zoekt een Sociaal beheerder (20 uur per week) voor het dorpshuis Burgerveen.

Ontdek de warmte van onze locaties en ervaar hoe jouw enthousiasme als Sociaal beheerder de banden in onze gemeenschap versterkt. Als Sociaal beheerder ben jij de drijvende kracht achter de gemeenschapsbanden, de aanpakker die veranderingen creëert en de warme gastheer/gastvrouw die de deuren opent voor verbinding. Als je passie hebt voor mensen en proactief bent ingesteld, verwelkomen we jou graag binnen in ons hechte team.

Wie zijn wij?
Maatvast is met haar 26 dorpshuizen, wijkcentra en jongerencentra uniek in Haarlemmermeer en altijd in de buurt! Onze locaties zijn dé plek voor inwoners uit Haarlemmermeer om elkaar te ontmoeten en activiteiten te ondernemen. Wij helpen inwoners om de sociale samenhang in de buurten, wijken en dorpen te versterken. Dit doen wij door initiatieven en activiteiten vanuit inwoners en vrijwilligers een plek te bieden in onze locaties en soms zelf te organiseren.

Wat ga jij doen?
Als Sociaal beheerder ben jij in staat om bewoners zich thuis te laten voelen op onze locaties. Onder begeleiding van de Clustermanager ben jij verantwoordelijk voor het optimale gebruik van één van onze locaties in Haarlemmermeer. In nauwe samenwerking met vrijwilligers, bewoners en gebruikers lever jij een bijdrage aan het organiseren en faciliteren van diverse activiteiten, evenals het beschikbaar stellen van ruimtes. Je denkt proactief mee over de verbetering van gerichte dienstverlening en voorziet de Clustermanager van informatie vanuit de praktijk. Met jouw inzet draag je bij aan het realiseren van maatschappelijke waarde voor onze locaties en het versterken van de sociale samenhang in de buurten, dorpen en wijken van Haarlemmermeer.

Je taken zijn gevarieerd en dynamisch. Naast het faciliteren, ben je ook verantwoordelijk voor het onderhoud van het gebouw, de omgeving, inventaris en apparatuur. Tijdens de activiteiten verwelkom je gasten en voer je beperkte horecawerkzaamheden uit. Als signaalgever onderhoudt je contact met de doelgroep in de omgeving van de locatie.

Wie ben jij?
Je bent betrouwbaar, onafhankelijk, flexibel en risicobewust, daarnaast beschikt jij over MBO werk- en denkniveau. Je toont een hoge mate van verantwoordelijkheid, je hebt een sociaal hart, kan zelfstandig werken en bent proactief ingesteld. Samenwerken en werken voor en met mensen is voor jou vanzelfsprekend en geeft jou energie.

Wat bieden wij?
Als werkgever biedt Maatvast een inspirerende omgeving waarin je deel uitmaakt van een hecht team. Bij ons staat een werkplek centraal waar gezelligheid en gastvrijheid hand in hand gaan, wat zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer. Daarnaast bieden wij ook:

Een part-time werkweek van 20 uur waarbij je in staat ben een gezonde balans te vinden tussen werk en privé, waarbij flexibiliteit in werkdagen mogelijk is.
In deze zelfstandige functie krijg je de ruimte om initiatief te tonen en verantwoordelijkheden te dragen.
Wij bieden de kans om bij bewezen geschiktheid door te groeien binnen onze organisatie.
Maatvast is aangesloten bij de Cao Sociaal Werk en biedt van daaruit een uitstekend pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder:Inschaling conform Cao Sociaal Werk schaal 5 (€ 2.306- € 3.284 op basis van 36 uur).
a. reiskostenvergoeding, pensioenregeling, eindejaarsuitkering, loopbaanbudget (LBB), individueel keuze budget (IKB 18,69%) en nog veel meer!
Ben jij klaar om met ons team onze locaties vorm te geven? Sta jij te popelen om je passie voor mensen en sociaal beheer te laten schitteren? Aarzel dan niet en solliciteer vandaag nog! Wij hechten waarde aan opleiding, maar tijdens het selectieproces zijn jouw (werk-) ervaringen en aantoonbare competenties onze beste raadgevers.

Stuur je CV en motivatiebrief graag naar vacatures@maatvast.nl. Heb je behoefte aan meer informatie over de functie? Bel of app dan naar 06 – 41 66 78 79 Simone Ettes, Cluster Manager Zuid.

Organisatie
Maatvast Haarlemmermeer
Ingangsdatum
heden
Illustration
 
Deel dit: