Vacature/hulpvraag

Gezocht: een nieuw bestuur voor de Vereniging Dorpsraad Badhoevedorp

Geplaatst op 21 april 2022, 00:00 uur

Onze Vereniging Dorpsraad Badhoevedorp is op zoek naar minimaal drie en bij voorkeur vijf nieuwe bestuursleden. 

De Vereniging Dorpsraad Badhoevedorp zet zich al 90 jaar in voor een leefbaar dorp. Nu is de A9 omgelegd en verschijnt een nieuwe wijk in aanbouw in ons Wandelbos. Ook  komen huizen op het tracé van de oude A9 en de sportvelden. Veel groen is verdwenen en op grote verkeerstoename is ons dorp niet gebouwd. 

De Vereniging gaat voor een dorp waarin het ook in de toekomst prettig wonen is voor jong en oud. De komende tijd is bepalend voor het nieuwe dorpshart dat wij krijgen. Dat kan maar één keer, dus de plannen moeten wat ons betreft in één keer goed. Dat betekent een veelheid aan onderwerpen die voor het dorp van belang zijn. Onze Vereniging levert aan al die onderwerpen een constructieve bijdrage in de contacten met de gemeente.  

We zoeken vooral dorpsgenoten met hart voor het dorp en oog voor de volgende generatie. Bestuurlijke ervaring is welkom en zeker mensen die gewend zijn zich te bewegen in het krachtenveld tussen bewoners en gemeente. De nieuwe bestuursleden verdelen onderling de functies van voorzitter, secretaris en penningmeester.

De zittende bestuursleden treden af op de Algemene Ledenvergadering van 24 mei a.s. en zijn beschikbaar voor een goede overdracht. 

Aanmelden graag vóór 24 mei a.s

Neem voor meer informatie contact op met Margriet Rietmeijer  secretaris@dorpsraadbadhoevedorp.nl

Hier lees je meer over de Vereniging Dorpsraad Badhoevedorp

contactpersoon
Margriet Rietmeijer
Ingangsdatum
24 mei a.s.
Illustration
 
Deel dit: