Vacature/hulpvraag

Vrijwilliger Kiosk kinderboerderij de Hoeve

Geplaatst op 20 maart 2022, 14:09 uur
Illustration

Hallo!

Kinderboerderij de Hoeve is een gezellige, overzichtelijke kinderboerderij waar jong en oud komt genieten van de dieren, het buiten zijn, elkaar ontmoeten en om te spelen. Bij de kinderboerderij is een kleine kiosk waar we veel verschillende producten verkopen. Bezoekers kunnen hier terecht voor een kopje koffie, thee, sap, ijsjes, tosti, appeltaart, poffertjes etc., maar ook voor andere producten zoals meel, honing, jam en onze eigen handgemaakte producten. 

Ons winkeltje loopt goed en op de boerderij zien we het bezoekersaantal oplopen.

In ons winkeltje heeft jarenlang ieder weekend een fijne medewerkster vrijwillig gestaan. Helaas heeft deze persoon wegens omstandigheden deze werkzaamheden stop moeten zetten. Wij begrijpen dat het heel uniek is dat wij ieder weekend op haar konden rekenen.

In het weekend werkt er één personeelslid die in de ochtend wordt geholpen door jeugdleden. In de middag is dit personeelslid alleen. Daarom zijn wij op zoek naar leuke vrijwilligers die ons kunnen ondersteunen in de kiosk. Met ieder uurtje zijn wij heel erg geholpen. 

Wanneer u bijvoorbeeld 2 uur per maand in de kiosk wil staan, bijvoorbeeld van 14.00 - 16.00 uur, dan zijn wij daar heel erg blij mee. 

Heeft u interesse? Wat leuk! Kom gerust vrijblijvend langs voor meer informatie. U kunt natuurlijk ook bellen of mailen!

Bij voorbaat hartelijk dank en hopelijk tot ziens!

Met vriendelijke groeten,

Renate, Petra, Andrea, Kelly en Brenda

Team kinderboerderij de Hoeve, Snelliuslaan 31, dehoeve@onstweedethuis.nl, 020-6597637, www.facebook.com/kinderboerderijdehoeve 

Ingangsdatum
per direct mogelijk
herhalend
In overleg, alles is mogelijk en met ieder uurtje zijn wij heel erg geholpen
Beloning
een leuke werkplek waar je in contact komt met de dieren, het publiek en de medewerkers.
wanneer je een vaste vrijwilliger wordt en ingeschreven staat, dan komen er vanuit de stichting (Stichting OTT) ook verschillende attenties
Illustration
Onze producten leuk tentoongesteld
Deel dit: