Vacature / hulpvraag

Pachter gezocht voor Tennisvereniging Badhoevedorp

geplaatst op 8 oktober 2020, 15:46 uur, door Tennisvereniging Badhoevedorp

Na een periode van ruim 18 jaar nemen onze huidige pachters afscheid van de TVB en zijn we op zoek naar een nieuwe enthousiaste pachter.
Tennisvereniging Badhoevedorp (TVB) is een bloeiende, gezonde en gezellige tennis- en padelvereniging voor jong en oud. De TVB bestaat ruim 60 jaar. We hebben een kleine 1.000 seniorleden en 300 jeugdleden. Ons ruime sportcomplex ligt midden in het dorp en we hebben de beschikking over 11 gravelbanen, 2 prestige gravelbanen, 3 padelbanen en een ruim clubhuis met terras.Na een periode van ruim 18 jaar (!) nemen onze huidige pachters afscheid van onze vereniging en zijn wij op zoek naar een nieuwe pachter of nieuw pachters duo.

Wat verwachten wij?

Als pachter bij de TVB exploiteer je de bar en verzorg je ons clubhuis en het omliggende terras; jij zorgt ervoor dat iedereen zich thuis voelt bij de TVB, dat er een fijne atmosfeer hangt in het clubhuis en dat er een voldoende breed horeca-assortiment is, dat aansluit bij de behoefte van onze leden.

Het belang van onze leden staat altijd voorop: als zij het naar hun zin hebben, heb jij het als pachter ook. De lat ligt hoog bij de TVB, maar je komt ook wel terecht in een ‘warm bad’.

Als pachter rapporteer je aan het Bestuur, waarbij voor het Bestuur de mening/beleving van de leden bepalend zal zijn.

Wat bieden wij?

Een volle agenda met clubevenementen (waaronder het welbekende Open Klaverbladtoernooi)
Betrokken commissies die graag met je samenwerken om de clubevenementen tot een succes te maken. Ideeën en input van de pachter wordt daarbij zeer gewaardeerd!
De mogelijkheid om naast clubactiviteiten ook andere cateringactiviteiten vanuit het clubhuis te verzorgen.
Ons park is vanaf half maart tot begin november open vanaf 8.30 uur in de ochtend tot en met 12 uur in de avond. In de tussenliggende maanden zijn een aantal tennisbanen en de padelbanen (beperkt) bespeelbaar en is het park op dit moment beperkt open. Dit hopen wij de komende jaren verder uit te breiden. De openingstijden van ons clubhuis moeten hier zoveel mogelijk bij aansluiten. 
Vereisten:

  • Je hebt ervaring als pachter/horecaondernemer.
  • Je bent bekend met gastheerschap en weet hoe onze vrijwilligers en leden te benaderen. Je hebt alle vereiste papieren voor het aanvragen van een volledige horecavergunning.
  • Je hebt oog voor detail en voor hygiëne. Je houdt ons clubhuis en het omliggende terras schoon en netjes.
  • Je toont initiatieven in de exploitatie van ons clubhuis. Je maakt bijvoorbeeld nieuwe leden wegwijs en zorgt ervoor dat deze goed en snel integreren.
  • Je zorgt voor een goed aanbod in hapjes en drankjes, en tijdens evenementen en op competitiedagen is dit aanbod nog breder.
  • Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je hebt dagelijks contact met onze leden en onze vrijwilligers. Je hebt regelmatig overleg over dagelijkse zaken en je stelt je hierin coöperatief op.
  • Je woont bij voorkeur binnen een straal van 10 km van de club of bent bereid te verhuizen.
  • En tenslotte heb je uiteraard affiniteit met sport in het algemeen en met tennis en padel in het bijzonder. Je begrijpt hoe belangrijk clubgevoel is en je wilt daar structureel aan bijdragen! 
  • Is dit de baan voor jou?

Herken je je in de verwachtingen en sluiten de vereisten aan bij jouw kunnen, dan willen we je vragen je motivatie en C.V. te sturen naar secretaris@tvbadhoevedorp.nl

De vacature staat open tot en met 25 oktober 2020. Eind oktober/begin november zullen de kennismakingsgesprekken gepland worden; daarin zullen we ook de vervolgstappen en selectieprocedure toelichten.  

Heb je vooraf vragen? Dan kun je een mailtje te sturen naar secretaris@tvbadhoevedorp.nl. Er zal dan telefonisch contact met jou opgenomen worden.

 

Met sportieve groet,

 

Het TVB Bestuur

ingangsdatum Per 1 januari 2020
beloning Heb je vooraf vragen? Dan kun je een mailtje te sturen naar secretaris@tvbadhoevedorp.nl. Er zal dan telefonisch contact met jou opgenomen worden.