Vacature / hulpvraag

Vacature - Zelfstandige medewerker in de functie van Sociaal Beheerder

geplaatst op 20 juni 2019, 13:27 uur, door Stichting Maatvast Haarlemmermeer

Stichting Maatvast is per direct op zoek naar een zelfstandige medewerker in de functie van Sociaal Beheerder, voor een periode van minimaal 8 maanden.

Een zelfstandige en veelzijdige functie waarbij je faciliterend en uitvoerend bezig bent. Je krijgt veel ruimte voor je eigen ideeën en initiatieven!

Wat ga je doen?
Onder verantwoordelijkheid van de Clustermanager zorg je voor een optimaal gebruik van één van onze wijkcentra in Hoofddorp. In samenspraak met vrijwilligers, bewoners en gebruikers draag je bij aan het aanbieden en faciliteren van activiteiten en beschikbaar stellen van ruimten. Je denkt actief mee over de verbetering van gerichte dienstverlening en voorziet de Clustermanager van informatie uit de praktijk. Met jouw werk draag je bij aan het realiseren van maatschappelijke waarde voor onze locaties en het versterken van de sociale samenhang in de buurten, dorpen en wijken van Haarlemmermeer. 
De werkzaamheden zijn veelzijdig en afwisselend. Ook draag je zorg voor onderhoud van het gebouw en de omgeving, de inventaris en de apparatuur. Je ontvangt gasten en voert horecawerkzaamheden uit tijdens activiteiten. Je hebt een signalerende functie en legt contacten met de doelgroep in de omgeving van het gebouw.

Wie ben je?
Je beschikt minimaal over een afgeronde MBO opleiding. Je bent betrouwbaar, onafhankelijk en risicobewust. Je toont een hoge mate van verantwoordelijkheid, en hebt een sociaal hart. Samenwerken en werken voor en met mensen, is voor jou vanzelfsprekend en geeft je energie. Je bent daarbij in staat om je werkzaamheden zelfstandig vorm te geven en te bewaken. Klantgericht werken is voor jou een must en je gaat altijd voor het beste.

We bieden:
24 uur per week, werkdagen in overleg
Salaris conform cao Sociaal werk schaal 5 (€ 2.023- € 2.754 op basis van 36 uur)
Standplaats: Hoofddorp
Meer informatie: maatvast.nl

Direct solliciteren? Graag!
Stuur je motivatie met CV vóór 5 juli 2019 naar vacatures@maatvast.nl.
Neem voor meer informatie telefonisch contact op met Eveline Thesing: telefoonnummer 06-18999201 of e-mail naar: eveline.thesing@maatvast.nl. Wij verheugen ons erop je als nieuwe collega te verwelkomen!