Project

Het beste idee van Badhoevedorp!

Geplaatst op 4 maart 2022, 16:41 uur
Illustration

Maak kans op € 3.500 om je buurt te pimpen

De Lionsclub Badhoevedorp organiseert ‘Het beste idee van Badhoevedorp’. Het beste idee om een buurt of wijk op te knappen, te vergroenen of op een ander manier mooier, beter of leuker te maken; krijgt € 3.500 om dit te realiseren. Doelstelling van de actie is om de verbondenheid in Badhoevedorp te versterken door bewoners, jong en oud, te laten samenwerken aan een plan waar de buurt of wijk van profiteert. Ook scholen en sportclubs zijn van harte uitgenodigd om hun plannen in te sturen.

Toelichting

Jury van Badhoevedorpers

Na een eerste toets door het actiecomité van de Lionsclub, worden de ideeën voorgelegd aan een jury die de uiteindelijke winnaar zal aanwijzen. Deze jury wordt de komende tijd samengesteld uit een divers gezelschap van bekende en minder bekende Badhoevedorpers, om tot een zo goed mogelijke afweging te komen. Zodra de juryleden bekend zijn, zullen deze door de Lionsclub worden voorgesteld.

Vanzelfsprekend verbindt de serviceclub een aantal voorwaarden aan de inschrijvingen. Zo dient het idee creatief en positief te zijn en in uitvoering een verbinding te leggen tussen de bewoners van een straat, buurt of wijk in Badhoevedorp. Tevens dienen de inzendingen maximaal 4 pagina’s A4, of een video van 5 minuten te beslaan. Daarnaast dient een idee, om in aanmerking te komen voor de prijs van € 3.500, een duidelijke omschrijving van de actie en het de doel te hebben. Ook dient er een plan van aanpak met tijdlijn (realisatie in 2022) en kostenbegroting te worden voorgelegd.

Van 1 maart tot 1 mei kunnen deelnemers hun plannen indienen via de website van de lionsclubbadhoevedorp.nl en het mailadres buurtactie@lionsbadhoevedorp.nl. 

Begin juni wordt de winnaar bekendgemaakt.

De Lionsclub Badhoevedorp wil met dit nieuwe initiatief nog meer verbondenheid realiseren binnen het dorp en helpen om ideeën voor verbinding, vernieuwing en ook vergroening van onze gemeenschap aan te jagen. 

Doelgroep
Kinderen, 0-11 jaar, Jongeren, 11-22 jaar, Volwassenen, Senioren
Gewenst resultaat Leuke ideeën van enthousiaste Badhoevedorpers en de realisatie van een project waar het dorp nog mooier, leuker of beter van wordt.
Illustration
 
Deel dit: