Project   

Badhoevedorp AED proof!!!!!

J
V
Geplaatst op 18 juni 19, 09:45 uur

In Badhoevedorp en Lijnden zijn er momenteel diverse AED’s (defibrillators) beschikbaar maar die bevinden zich in 99 % van de gevallen inpandig (winkels, sportverenigingen, scholen etc.). Buiten kantoor- en winkeluren zijn die apparaten niet op te halen in het geval er ergens in het dorp een hartstilstand wordt gemeld.

Reden om Badhoevedorp hartveilig te maken!!!!!

Op zaterdag 29 juni 2019 om 10:30 uur vindt de start plaats van BADHOEVEDORP AED Proof !!

Waar? Op 3 lokaties staan die dag Rode Kruis tenten: bij Albert Heijn, VOMAR, en het parkeerterrein aan de Pa Verkuyllaan.

Hier krijgt u allerhande informatie en foldermateriaal o.a. over de werking van een AED en het herkennen van een hartinfarct. Ook kunt u zich opgeven als BurgerHulpVerlener, en kunt u zich inschrijven voor  een korte reanimatie-cursus in het najaar 2019,

In het najaar van 2018 is er door de ‘Stichting van Badhoevedorp voor Badhoevedorp’ een mooi bedrag ingezameld tijdens het jaarlijkse Stratengolftoernooi. Dit AED-startkapitaal willen we aanvullen met de opbrengst van een inzamelingsactie onder de actianaam 'HARTEN TIEN' waarbij inwoners voor een ‘tientje’ (of veelvoud daarvan)  kunnen doneren aan de Stichting Badhoedorp AED Proof. Met de opbrengst willen we de plaatsing en het onderhoud van voldoende AED's in Badhoevedorp bekostigen.

Meer informatie volgt in de komende periode!!!

 

Kijk ook op onze website www.badhoevedorpaedproof.nl