Project   

Breien&Haken voor het goede doel

V
Geplaatst op 18 juni 18, 13:58 uur

Wij gaan in Esperanza harten haken voor borstkankerpatiënten deze harten kussen kun je onder de oksel doen zodat de druk wat minder word en je wat relaxter kunt zitten.

Tevens gaan we ook borstprotheses breien, deze zijn zacht en licht in de prothese BH wat vaak beter en wat zachter aanvoelt aan de huid en spieren.

 

Toelichting

Wij vragen vijwilligers om te komen haken of te breien 1 keer per maand in Inloophuis Esperanza.

Gezellig met elkaar om wat goeds te doen voor onze mede mens. Wij willen deze op de Mamapolies gratis gaan uitdelen aan borstkankerpatiënten. De patronen zijn aanwezig.

Voor deze avonden moet u zelf kunnen haken of breien dit zijn helaas geen leeravonden, maar er zijn natuurlijk altijd mensen aanwezig die u kunnen helpen. Ook vragen wij u leuke beestjes of poppetjes te haken.

Esperanza gaat op locatie in het Slotervaart MC er zijn al enkele kussens weggegeven.

Artsen zijn super enthousiast en onder de indruk. Ook de poppetjes en beestjes uitgedeeld en een glimlach op de mensen hun gezicht getoverd. 

Komt u ook de koffie en thee staan klaar. We gaan beginnen op 24 oktober om 19.30 in Inloophuis Esperanza Badhoevelaan 82 voor informatie 0641455510

 

Tevens doen wij een oproep voor sponsoring van 100% haakkatoen ook willen we graag de vulling van van de hoogste kwaliteit fiberfill gesponsord te krijgen.