Project   

Zit met Pit!

K
J
Geplaatst op 16 februari 18, 10:43 uur

Ouders, laat het er niet bij zitten!


Onze kinderen zitten wat af, soms zelfs meer dan een volwassene met een kantoorbaan. Zowel op school en thuis en vaak achter een scherm.  Hierdoor krijgen ze op steeds jongere leeftijd last van hun rug, nek en schouders en vergroeiing van de wervelkolom. Ook een verkeerde houding kan op latere leeftijd klachten geven.

Zit met Pit is een project dat kinderen al op jonge leeftijd bewust maakt  van een goede zithouding en gezond gedrag rondom computergebruik. De lessen worden gegeven op basisscholen en in mijn praktijk.

Heeft uw kind klachten door een belastende houding? Of merkt u al een vergroeiing op? Dan is het raadzaam om een houdingscheck te laten doen bij uw kind om te kijken of het zinvol is om hier aandacht aan te besteden. Tijdens de houdinscheck wordt er naar de houding gekenen en een buigtest afgenomen om te onderzoeken of er verkortingen van spieren zijn of dat er een vergroeiing van de wervelkolom aanwezig is. Met goed advies en gerichte oefeningen kunnen klachten bij uw kind voorkomen worden. De lessen worden vergoed vanuit de basisverzekering.

Ga voor meer informatie over Zit met Pit naar: www.zitmetpit.nl