Ingrid Henkemans

Voorzitter K2001
Mijn droom

Stichting Kunst 2001 beoogt in de eerste plaats aankomende en gevestigde professionele kunstenaars een aantrekkelijke expositieruimte te bieden, opdat zij hun werk tegen zo laag mogelijke kosten aan het publiek kunnen tonen. Kunst 2001 beoogt daarbij een zo breed mogelijk scala aan hedendaagse beeldende kunst te laten zien. Bij de keuze van de exposanten staat de kwaliteit van het werk voorop.


Op deze manier organiseert Galerie Kunst 2001 gratis toegankelijke exposities voor de bewoners van Haarlemmermeer en omstreken en Badhoevedorp in het bijzonder. Het bestuur stelt zich eveneens ten doel om de belangstelling voor hedendaagse beeldende kunst te bevorderen door verschillende activiteiten, onder andere door het initiëren van lezingen, educatieve evenementen en workshops. Speerpunt is het kweken van belangstelling en aandacht voor kunst bij kinderen en jeugd.


Daarnaast ben ik Coördinator van de contactgroep Kunst van de dorpsraad in Badhoevedorp. Wij willen graag de kunstuitingen in de openbare ruimte van Badhoevedorp verder uitbreiden. Laat het weten als je mee wil doen.