Sanne Hoep

Ondernemer, Verloskundige
Wie is Sanne ?

Sinds 2014 ben ik werkzaam als verloskundige in de regio Amsterdam en Badhoevedorp.
Naast verloskundige ben ik ook werkzaam als echoscopiste in de praktijk. Ik wilde van jongs af aan al verloskundige worden. Het is bijzonder om zwangere vrouwen en hun partner te begeleiden in zo een mooie periode, namelijk het krijgen van een kind. De diversiteit van het vak vind ik erg leuk. Ik sta voor verloskundige zorg op maat, op individuele cliënten afgestemde begeleiding van zwangerschap, bevalling en kraambed. Doordat we bij de verloskundige praktijk VIA in een klein team werken, biedt dit de mogelijkheid om een nauwe band op te bouwen met jou als cliënt.

Mijn werk en hobbies

Verloskundige in Amsterdam is een kleinschalige verloskundigenpraktijk in Badhoevedorp en Amsterdam-West. Wij bieden begeleiding tijdens de zwangerschap, bevalling en je kraamtijd. Ook bij vragen over zwanger worden kun je bij ons terecht. Om de kwaliteit van zorg te waarborgen staan wij allemaal geregistreerd in het kwaliteitsregister voor verloskundigen. We houden spreekuur op een aantal locaties en op verschillende tijden, ook ‘s avonds. Zo zitten we altijd dicht in de buurt en zijn we op veel momenten voor jou beschikbaar.  Kijk op onze website voor meer informatie en meld je aan voor een eerste afspraak.  Als je vragen hebt beantwoorden we die graag tijdens het telefonisch spreekuur. Als we telefonisch niet bereikbaar zijn, weet dan dat je ons ook kunt bereiken door een mail te sturen. De verloskundige en assistente beantwoorden dagelijks de mail.

Mijn omgeving

Badhoevedorp is een fijn dorp om te werken en op onze nieuwe locatie op Zeemanlaan 20 hopen we nog vele jaren verloskundige zorg te bieden aan de zwangeren uit Badhoevedorp.

Mijn expertise

De kennis die de verloskundige in onze praktijk hebben is op het gebied van: zwanger worden, begeleiding bij de zwangerschap, echo scopie, bevallen en anticonceptie waaronder spiraal plaatsen. De verloskundige houden de kennis zeer actueel door het regelmatig volgen van bijscholing en trainingen.

Mijn mogelijkheden

Zijn er vragen rondom zwangerschap, geboorte, echoscopie of anticonceptie neem dan gerust contact met ons op.

Organisaties van Sanne