persoon

Els Oomen Meulemans

wie is Els?
Sinds 1986 woon ik hier met mijn man Albert, eerste jaren met onze beide kinderen. Zij zijn inmiddels verhuisd. We kozen voor Badhoevedorp na meerdere verhuizingen ingegeven oa door verandering van werkkring van mijn man Albert.
werk en hobbies
Ik ben nu al jaren gepensioneerd. Mijn beroep als research analist heb ik niet uitgeoefend in Badhoevedorp. Bij Sony heb ik tot genoegen en tot mijn vervroegd pensioen gewerkt. Als vrijwilliger heb ik me mijn leven betrokken gevoeld zaken mee aan te pakken of te organiseren.
Sport, school, cultuur, goede doelen. (collectes)
Mijn passie voor creativiteit en kunstgeschiedenis vormde de basis aan mijn inzet voor Galerie Kunst 2001. Niet veel tijd maar ik heb wel ook hobby's: fotografie, boetseren en zilversmeden..
omgeving
We wonen relatief rustig en ik waardeer vooral de groene ruimte om ons heen. Nabijheid van de grote veelzijdige stad gecombineerd met de rust van ons dorp is aantrekkelijk voor mij.
Ik zie als urgentste verbeterpunten de onveilige situatie rond de brug over de Ringvaart en herstel van onze bereikbaarheid via OV.
de droom van Els
Verandering van werkkring naar Amsterdam van mijn man bracht me in Badhoevedorp. We kozen voor de rust van Badhoevedorp met alle geneugten van de stad op korte afstand.
Diversiteit aan opleidingen voor de kinderen als grote uitdaging gaf daarnaast ook de verleidingen waarop we niet echt zaten te wachten.
email: - emailadres wordt niet getoond -
telefoon: - log in om het telefoonnummer te zien -