Persoon

Anne Marie Kamevaar-Kegel

Bewoner
wie is Anne Marie?

Samen met mijn man woon ik aan de oostrand van Badhoevedorp. We hebben twee studerende zoons.

werk en hobbies

Ik ben mede-beheerder en ambassadeur van HalloBadhoevedorp en kiesman voor de clustervertegenwoordiger Zwanenburgbaan buitengebied (Omgevingsraad Schiphol).

Mijn rode draad is: mensen en hun (leef)omgeving. Mijn inzet voor een gezonde leefomgeving, de Omgevingswet en lokale democratie stel ik graag ten dienste van het dorp waar ik nog heel lang wil wonen. 

omgeving

Voor de toekomst valt hier aan groen, wandelmogelijkheden én grondgeluid en ultrafijnstof nog wel het een en ander te verbeteren - hoe prettig ik hier verder ook woon. 

de droom van Anne Marie

is dat Badhoevedorp zijn eigenheid en dorps karakter behoudt, een écht dorpscentrum, een écht Groen Lint en een échte groene buffer krijgt - en dat HalloBadhoevedorp daarbij helpt.

Organisaties beheerd door Anne Marie

Team HalloBadhoevedorp

Berichten van Anne Marie

Raad kritisch over "Schaalsprong"

23 januari 2020, 16:55 uur, door Anne Marie Kamevaar-Kegel

Op 16 januari j.l. besprak de raad het Collegevoorstel over de ontwikkeling van de Oostflank Haarlemmermeer, getiteld de Schaalsprong. De Raad was kritisch over dit voorstel. Zie het artikel van Bart ...

Schonelucht-akkoord ondertekend, nu Haarlemmermeer nog!

15 januari 2020, 10:20 uur, door Anne Marie Kamevaar-Kegel

Op 13 januari is het Schone Lucht Akkoord ondertekend door 36 gemeenten, 9 provincies en het Rijk.  Doel: een gezondheidswinst van 50% in 2030 ten opzichte van 2016 door samen te werken aan schonere l...

Schaalsprong Oostflank Haarlemmermeer: van Badhoevedorp naar Badhoevestad? 

9 januari 2020, 19:30 uur, door Anne Marie Kamevaar-Kegel

De gemeenteraad bespreekt 16 januari a.s. een voorstel van B&W voor de grootschalige ontwikkeling van de Oostflank Haarlemmermeer. Het voorstel heet: Uitgangspunten voor de Schaalsprong van de Oostflan...

De Bibliotheek in het Dorpshuis is open!

4 november 2019, 11:04 uur, door Anne Marie Kamevaar-Kegel

De Bibliotheek Badhoevedorp is op maandagochtend  4 november om 9:00 uur open gegaan op de nieuwe locatie in het Dorpshuis aan de Snelliuslaan 35!

INLEVEREN GELEENDE MATERIALEN
De bibliotheek was i.v.m...

Kaagbaan dicht voor onderhoud van 1 tot en met 15 september

29 augustus 2019, 18:23 uur, door Anne Marie Kamevaar-Kegel

De Kaagbaan is in onderhoud van 1 tot en met naar verwachting 15 september (regulier onderhoud en werkzaamheden aan rijbaan "R").

Daardoor zal het baangebruik overdag en 's nachts afwijken van gebruik...