Organisatie

De BOSgroep

Onderneming
telefoon: 020-3582923
beschrijving

Wist u dat De BOSgroep naast een vertrouwde plek voor therapie ook jarenlange ervaring heeft in het geven van trainingen.

Een training bij ons biedt u de kans om inzicht te verwerven en dit meteen in de praktijk te brengen door oefening. Onze trainingen helpen u bij het verminderen van lastige klachten, het verbeteren van uw levenskwaliteit, het versterken van uw omgang met de wisselvalligheden van het leven en daarmee ook bij het vergroten van uw geluk en welzijn in relatie tot anderen. Denk hierbij aan Mindfulness of Voluit leven, maar bekijk ook onze andere trainingen.

Omdat niet alle goede zorg onder de GGZ valt, hebben wij ons aanbod aan trainingen uitgebreid. Door het groepsaanbod kunnen wij de prijs betaalbaar houden. Ook biedt lotgenotencontact de mogelijkheid tot herkenning en nieuwe leerervaringen. Wij werken altijd met kleine groepen en maken afspraken over vertrouwelijkheid en privacy. De trainers zijn goed opgeleid, thuis in het onderwerp van de training en toegewijd. Hun psychologische achtergrond geeft meerwaarde aan de training.

Kijk op onze website voor meer informatie over onze trainingen, data en prijzen.