Bericht

Klaverbladtoernooi tennis en padel bij TV Badhoevedorp

Geplaatst op 19 juni 2024, 14:02 uur
Illustration

Tennis- en Padelvereniging Badhoevedorp organiseert voor de 45e keer het Klaverbladtoernooi! Je kunt je inschrijven voor diverse tenniscategorieën 2 t/m 8 en padelcategorieën 4 t/m 8 + padel 100. Het Klaverbladtoernooi staat bekend als een supergezellig toernooi aan de start van de zomer met dagelijks entertainment. Thema dit jaar is “House of Holland, Sportzomer TVB”. Naast de live wedstrijden op het park kun je in het clubhuis de hele zomer naar sport kijken.

Schrijf je in via de website: www.tvbadhoevedorp.nl (uiterlijk 23 juni a.s.) of kom kijken en aanmoedigen. Onze horeca serveert vanaf ‘Baan 17’ het hele toernooi dagelijks verse happen.

Het Klaverbladtoernooi wordt gehouden voor zowel junioren, senioren als veteranen. De speeldata zijn:

  • 6 t/m 14 juli senioren tennis
  • 6 t/m 14 juli senioren padel
  • 22 t/m 26 juli veteranen
  • 26 t/m 30 aug junioren

Het hoofdsponsorschap van het Klaverbladtoernooi 2024 wordt betaald door een TVB-lid met als doel om zo veel mogelijk geld op te halen voor Stichting Opkikker. Dit is een stichting die zich inzet voor gezinnen met een langdurig ziek gezinslid. Alle deelnemers en bezoekers kunnen vrijblijvend een bijdrage overmaken. Er zal ook een loterij zijn waarvan de opbrengst naar Stichting Opkikker gaat.

Deel dit: