Bericht

Dorpsraad Introduceert Vernieuwde Website

Geplaatst op 13 juni 2024, 15:59 uur

De dorpsraad van Badhoevedorp heeft haar website grondig vernieuwd. De oude site was zowel technisch als qua vormgeving verouderd en bevatte veel achterhaalde informatie. Naast de website van de dorpsraad faciliteert de dorpsraad ook de community website Hallo Badhoevedorp, die speciaal is opgezet voor de inwoners van het dorp. Het oorspronkelijke plan was om deze functionaliteit in de nieuwe dorpsraad website te integreren. Door tijd- en capaciteitsgebrek is dit echter niet gelukt. Daarom hebben we besloten om de dorpsraad website om te vormen tot een front-end voor Hallo Badhoevedorp. Bezoekers kunnen hier tevens terecht voor alle informatie en alle contactmogelijkheden met de dorpsraad.

Een online aanwezigheid is essentieel om de inwoners te bereiken. We zijn dan ook blij dat de nieuwe website voldoet aan de nieuwste beveiligingseisen en technologisch weer helemaal up-to-date is. Met deze integratie hopen we meer inwoners te bereiken en te betrekken bij wat er in het dorp gebeurt.

Voel je je betrokken bij het welzijn van ons dorp? Word dan lid van een contactgroep. Zo blijf je op de hoogte van wat er speelt en kun je je stem laten horen. Heb je weinig tijd? Door lid te worden van de dorpsraad ondersteun je je dorp en versterk je de dorpsraad. Op deze manier kun je indirect toch invloed uitoefenen, maar ook aandacht vragen voor verschillende onderwerpen bij de contactgroepen.

Voor kleinere, minder algemene zaken kun je zelf rechtstreeks een melding doen bij de gemeente, zoals een losse stoeptegel, een dode boom of een lantaarnpaal die niet brandt, etc.

Mocht je op zoek zijn naar een eigen vrijwilligers rol die past bij je hobby's of interesses kijk dan hier naar onze vrijwilligers vacatures

Klik hier om:

Met dank aan de inspanningen van Patrick Jansen die voor de dorpsraad de website heeft gebouwd. 

Deel dit: