Bericht

Nog een paar weekjes om in te schrijven voor NoWay Ride Rally 6 juli as.

Geplaatst op 12 juni 2024, 08:22 uur
Illustration

Nog maar een paar weekjes om in te schrijven voor de NoWay Ride Rally van zaterdag 6 juli as.

De “NoWay Ride Rally” voor het goede doeleen dagje pretpark voor kinderen en van families die afhankelijk zijn van de voedselbank in onze regio” heeft nog maar ruimte voor een paar equipes, dus schrijf snel in voor de laatste plekken en geniet van een prachtige rit en de gezellige activiteiten erom heen.

De jaarlijkse rally in de regio Badhoevedorp/Zwanenburg is bedoelt voor jong en oud, voor klassieke auto’s, vintage auto’s, cabrio’s, moderne sportwagens en elektrische auto’s en met als extra categorie dit jaar de motoren! De opzet van de rally is in de sportcategorie natuurlijk competitief, maar de nadruk ligt wel op plezier en onderlinge cohesie. Daarom is er dit jaar ook een zogenaamde “Tour” categorie en een categorie voor motoren.

Een groot aantal eerdere en nieuwe deelnemers hebben zich inmiddels ingeschreven, maar wanneer je dat nog niet gedaan hebt, reageer dan snel, want wij hebben nog maar ruimte voor een paar equipes om de rally te rijden en ons goede doel te steunen. En dit geldt voor zowel de auto’s, als voor de motoren, hoewel er daar nog wel iets meer ruimte is.

Op zaterdag 6 juli 2024 zal er na een kop koffie bij het vernieuwde Quatrebeach in Lijnden om half tien één voor één gestart worden voor een rally richting het groene Gooi. Rond lunchtijd zal je genavigeerd worden richting een sfeervolle lunchlocatie met voldoende parkeergelegenheid en laadpalen. Daarna zal er met een wat kortere route weer terug naar Quatrebeach gereden gaan worden. Daar wacht een uitgebreide borrel, een diner met entertainment.

En dit allemaal voor het goede doel<span> </span>“een dagje pretpark voor kinderen en van families die afhankelijk zijn van de voedselbank in onze regio”. Meer informatie vind je op onze website.

Het inschrijfgeld is ook dit jaar weer gelijk gebleven met vorig jaar, namelijk € 295,- per auto-equipe en € 195,- per motor. Dit is inclusief - koffie, goodie bag, lunch, rally benodigdheden, rallycheck-app, verschillende versnaperingen, borrel en een diner met entertainment. En ook daarvan gaat nog een deel naar het goede doel. Ook zijn we dankbaar dat we in deze weer wat lastige tijd, verschillende sponsoren zich aan het evenement hebben willen verbinden, want ook hun bijdragen gaan naar het goede doel.

Heb je nu nog niet ingeschreven? Ga dan snel naar de website<span> </span>en schrijf in<span> </span>voor een gezellige rallydag voor het goede doel. Wil je niet meerijden, maar wel een bijdrage leveren, dan kun je ons benaderen of via de mail info@nowayride.nl.

Het NoWay Ride team bestaat dit jaar uit de vrijwilligers, Remco Gaanderse, Jan van der Kamp, Gerben Zijlstra, Frans van Rheenen, Danny Manasse en Frans van der Vliet, maar gedurende dag zijn er nog veel meer.

Alle informatie, waaronder ook de foto’s van de afgelopen jaren zijn beschikbaar op onze site www.nowayride.nl

 #badhoevedorp #zwanenburg #haarlemermeer #rally #nowayride #nowaya9festival #autorally #voedselbankhaarlemmermeer #goededoel

 Sponsoren

200% vormgeving

Agterberg Vleeswaren

Amsterdam Electric

Back in Shape

BvCM (Andre Groot

CarProf gebroeders Haaker

Entropy Data solutions

Fiberscan

Terrascan

Scan Academy

Holzhaus Marco Holt

Hotel Zuiderduin

In2 Audiovisual

KAV autoverhuur

Koopmans drukwerk

Padelpoints

Patatzaak

Peter Klockenbrinck

QuatreBeach

Sport 2000 Haverhals

Toedeloe

Tuincentrum Osdorp

Warmerdam vastgoed

Deel dit: