Bericht

Nieuw initiatief in Badhoevedorp: Contactgroep Kunst - Dorpsraad

Geplaatst op 6 juni 2024, 11:12 uur
Illustration

Bewonersinitiatief ter versterking van kunst en cultuur in de openbare ruimte

Met groot enthousiasme kondigt de Dorpsraad de oprichting aan van de Contactgroep Kunst, een bewonersinitiatief met als doel de artistieke en culturele uitingen in de openbare ruimte van ons dorp uit te breiden, te versterken, te ondersteunen en te stimuleren.

De Contactgroep Kunst streeft ernaar om in nauwe samenwerking met de gemeente en diverse organisaties kunst in de openbare ruimte te plaatsen en te integreren. Denk hierbij aan muurschilderingen, sculpturen en andere vormen van openbare kunst. Een van de ambitieuze plannen is het ontwikkelen van een wandelroute langs alle kunstobjecten in Badhoevedorp, waarmee de bewoners en bezoekers op een toegankelijke manier kunnen genieten van de kunst die het dorp te bieden heeft.

De groep verwelkomt iedereen die geïnteresseerd is in kunst – of je nu een professional bent, een hobbyist, of gewoon een liefhebber. Lidmaatschap van de Contactgroep Kunst biedt toegang tot een netwerk van gelijkgestemden en de unieke kans om actief bij te dragen aan de culturele groei van Badhoevedorp.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij de Contactgroep Kunst door contact op te nemen met de Dorpsraad via het onderstaande e-mailadres: kunst@dorpsraadbadhoevedorp.nl 

De Contactgroep Kunst kijkt ernaar uit om levendige en inspirerende kunstuitingen in de openbare ruimte van Badhoevedorp te realiseren en hoopt op een brede deelname van alle dorpsbewoners.

Samen maken we van Badhoevedorp een kunstzinnig en cultureel rijke omgeving!

Deel dit: