Bericht

CIRCUS IN DE ZORG – 1 Juni – Badhoevedorp

Geplaatst op 2 juni 2024, 10:47 uur
Illustration

Dankzij de sponsering van o.a. Lions Badhoevedorp, Lagardère, Van Badhoevedorp Voor Badhoevedorp, Backstage Dany, Van Baarsen, Gebr. Baars, De Meerwende en de Noway Ride, is het Circus in de zorg, neergestreken in Badhoevedorp.

Circus in de Zorg maakt plezier en vertier toegankelijk. Iedere voorstelling vertelt een verhaal, prikkelt en roept herinneringen op. Het circus verbindt verschillende doelgroepen en koppelt authentieke circusdisciplines aan artistieke ontwikkeling. De artiesten vormen een bonte mix van gelouterde professionals en afgestudeerde talenten van circusopleidingen. Samen creëren ze een plek vol magie en avontuur, die de dagelijkse beslommeringen even helemaal doet vergeten. Zo verhoogt Circus in de Zorg de kwaliteit van leven voor jaarlijks ruim 51.000 ouderen, gehandicapten en mensen met een beperking in heel Nederland.

Bij binnenkomst in de circustent begeleiden de artiesten de bezoekers, in rolstoel of te voet, naar hun plek. Zit iedereen? Dan gaan de lichten uit, start de muziek en stapt de circusdirecteur in de spotlight. De show begint.

Acrobaten doen spannende acts in de lucht en de clown maakt jong en oud aan het lachen. Dat maakt de voorstelling toegankelijk, liefdevol en onvergetelijk. Na precies een uur eindigt de show met een feestelijke afsluiting.

Er zullen meer dan 500 oudere bezoekers gaan genieten van een fantastische voorstelling!

Deel dit: