Bericht

Geslaagde inloopbijeenkomst De Veldpost Badhoevedorp

Geplaatst op 30 mei 2024, 08:48 uur
Illustration

Maandag 27 mei jl. vond de inloopbijeenkomst van KBwonen plaats over woningbouw op De Veldpost en het vernieuwen en vergroten van het sportpark op de huidige locatie op Schuilhoeve in Badhoevedorp. 

In totaal kwamen tussen de 40 en 50 bezoekers naar het terras van Grand Café Hans in het centrum van Badhoevedorp. Onder de bezoekers waren raadsleden, geïnteresseerde inwoners, vertegenwoordigers van sportvereniging SCPB’22, dorpsraad, woningzoekenden en de gemeentelijke gebiedsmanager. 

Er werden goede en soms ook stevige gesprekken gevoerd over onze plannen in relatie tot de gemeentelijke plannen voor De Veldpost en Schuilhoeve. 

Ons concrete verzoek aan de raad van Gemeente Haarlemmermeer is om bij het 3e planologische onderzoek naar woningbouw op Schuilhoeve ook woningbouw op De Veldpost mee te nemen om daarna een weloverwogen besluit te nemen over de beste woningbouwlocatie. In de tussentijd moet de zeer kostbare verplaatsing van het sportpark getemporiseerd en wellicht heroverwogen worden. 

Vandaag, donderdag 30 mei om 19:00 uur is de raadssessie hierover. Voor en tegenstanders zullen zich laten horen. KBwonen spreekt in tijdens dit Raadsplein.

Deel dit: