Bericht

Typisch Badhoevedorp

Geplaatst op 28 mei 2024, 13:50 uur
Illustration

Goede middag, had al een bericht gemaakt, maar door een fout mijnerzijds of een onduidelijkheid bij Hallo is het de mist ingegaan, dus begin ik opnieuw!

Het gaat over iets leuks, de verlichting van het gemaal in Lijnden. Sinds de restauratie in 2018 was deze uitgeschakeld en door inspanning van gebiedsmanager Paul en doorzetten van dorpsraad Lijnden is de schade hersteld en de LED-verlichting weer aan gezet door het aftellen van wethouder Ruigrok, die dat met flair deed. Was een hele leuke drukke avond. Lijnden heeft een goede saamhorigheid en het aanbod van biertje en hapje telde mee, drukker dan de opening van Veldpost in Badhoevedorp, ja, ik weet, dat was overdag, werken we, en geen biertje enz., maar toch.
Ik zag er ook oude bekenden, maakte het voor mij nog gezelliger, maar ik miste afvaardiging van de Badhoevedorpse raad, de Lijnden is toch ook ons erfgoed, de bewoners van Lijnden onze naaste buren! Trouwens, de avond was prima verzorgd door Qbeach, die lekker proefdraaide. Dus Badhoevedorpers, fiets of wandel op een warme zomeravond naar de Hoofdvaart en zie dat prachtige gemaal goed verlicht.

 

Deel dit:
1 reactie

Bob Erb

di 28 mei 2024 13:49
Wat is code 5