Bericht

Onderzoek naar participatie in Haarlemmermeer

Geplaatst op 27 mei 2024, 11:59 uur

Er loopt op dit moment een onderzoek naar participatie in de gemeente Haarlemmermeer door Xandor de Jong die zit in het vierde jaar van de studie Bestuurskunde aan de Hogeschool van Amsterdam. Met participatie wordt bedoeld dat inwoners meedenken, meepraten en soms meebeslissen over de ontwikkeling en uitvoering van beleid, projecten en programma's van de gemeente.

Het doel van het onderzoek is om de verschillende ervaringen van medewerkers van de gemeente en inwoners tijdens participatietrajecten met elkaar te vergelijken. Over de uitslag van het onderzoek geef hij advies aan de gemeente.

Iedereen die betrokken was bij projecten en gebiedsontwikkeling in Badhoevedorp wordt gevraag te reageren. Hij wil graag weten wat u van de participatie vond. Dat kunt u via deze vragenlijst laten weten. De link naar de vragenlijst is hier.

Kent u andere betrokkene die mee hebben gedaan aan een van deze projecten? Stuur de link naar hen door. De vragenlijst bestaat uit 15 vragen. U bent 10 minuten bezig met invullen.

Uw antwoorden worden vertrouwelijk en anoniem verwerkt. Daarover leest u meer in de privacyverklaring. 

Illustration
 
Deel dit: