Bericht

ZV de Waterwolf bestaat 30 jaar!

Geplaatst op 27 mei 2024, 07:20 uur
Illustration
profile picture
Manon Groepenhoff

1994-2024
ZV de Waterwolf bestaat 30 jaar!

Het is alweer 30 jaar geleden dat twee zwemverenigingen, de Swaenen uit Zwanenburg en BZC’80 uit Badhoevedorp, samen verder gingen onder de naam ZV de Waterwolf.

We zijn er trots op dat we, ondanks de vele uitdagingen, deze mijlpaal hebben bereikt.

Onze vereniging biedt kinderen, op de maandagavond in de Sporthoeve, de mogelijkheid aan om het Nationaal Zwemdiploma C van het NRZ te behalen. De echte waterratten kunnen, na het behalen van het diploma, blijven zwemmen in de vorm van Zwemvaardigheid. Op drie verschillende niveaus wordt er afgezwommen en  vervolgens kunnen ze nog door naar Brevet zwemmen. Met 6 verschillende Brevet diploma’s blijft de uitdaging aanwezig.
Daarnaast hebben wij een grote groep volwassenen die in verschillende groepen, op verschillende niveaus, elke maandagavond komen zwemmen. Jaar in, jaar uit. Er zitten leden tussen die al vanaf het ontstaan van de zwemvereniging bij ons zwemmen.
Op dinsdagavond zwemt onze Waterpolo afdeling in samenwerking met SG Mokum, een startgemeenschap waar meerdere zwemverenigingen uit de omgeving bij aangesloten zijn.

Wij willen onze dank uitspreken aan de leden voor het vertrouwen in onze zwemvereniging en daarnaast willen wij onze vrijwilligers enorm bedanken voor de belangeloze inzet om elke week weer te komen helpen. Zonder jullie zouden wij deze mijlpaal niet hebben bereikt.

Bestuur ZV de Waterwolf

Deel dit: