Bericht

Ontdek wonen op De Veldpost met KBwonen op 27 mei a.s.

Geplaatst op 21 mei 2024, 13:52 uur
profile picture
Gideon Kwint


Kom maandag 27 mei tussen 16:00 en 19:00 uur naar Grand Café Hans, Zeemanlaan 1 in Badhoevedorp en laat je informeren over mooi wonen op De Veldpost!

Ben jij nieuwsgierig hoe het is om te wonen op De Veldpost? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Op maandag 27 mei nodigen we jou en alle Badhoevedorpers uit voor een inloopbijeenkomst bij Grand Café Hans. Stel je eens voor dat er 550 woningen gebouwd kunnen worden op De Veldpost, hoe geweldig zou dat zijn voor woningzoekenden in Badhoevedorp!

Gideon Kwint, directeur van KBwonen, gaat graag met jou in gesprek over zijn plannen voor De Veldpost. We laten je alles zien over wonen op De Veldpost en waarom het hier aangenamer wonen is dan bijvoorbeeld op Schuilhoeve. Ook delen we graag onze alternatieve plannen voor een modern en groter sportpark op Schuilhoeve, met daarbij een prachtig dorpspark aan de Groene Zoom met een grote vijver en veel meer bomen.

Ben jij op zoek naar een woning in Badhoevedorp?
Dan mag je deze kans niet missen! Kom langs en ontdek alles wat De Veldpost te bieden heeft. We zijn nieuwsgierig naar jouw verhaal en mening en gaan graag het gesprek met je aan.

Wanneer: Maandag 27 mei, tussen 16:00 en 19:00 uur
Waar: Grand Café Hans, Zeemanlaan 1 Badhoevedorp

Onder het genot van een hapje en een drankje.

Mis deze unieke gelegenheid niet om samen de toekomst van De Veldpost te ontdekken. Je bent van harte welkom!

www.kbwonen.nl/Veldpost

Illustration
 
Deel dit: