Bericht

🌟 Oproep aan alle inwoners van Badhoevedorp! 🌟

Geplaatst op 7 mei 2024, 12:30 uur
Illustration

Beste Badhoevedorpers,

Woon of werk je Badhoevedorp? Dan hebben we jouw waardevolle input nodig!

Als student doe ik momenteel vanuit gemeente Haarlemmermeer onderzoek naar de tevredenheid over de participatie in Badhoevedorp. Jouw mening is van onschatbare waarde om inzicht te krijgen in hoe we de participatie kunnen verbeteren.

Wil jij helpen? Neem alsjeblieft ~3 minuten de tijd om mijn enquête in te vullen. 

📋 De link naar de enquête staat onderaan dit bericht.

Het onderzoek is anoniem.

Alvast enorm bedankt voor je deelname en het delen van deze oproep met vrienden en familie in Badhoevedorp. Samen bouwen we aan een nóg mooiere toekomst voor het dorp!

Met vriendelijke groet,
Ryan Voortman, student Communicatie aan Hogeschool Leiden. 

Deel dit:
5 reacties

Huib van Kollenburg

do 9 mei 2024 10:11
Beste Ryan,

Ik wil graag wat feedback geven over de vragen die gesteld worden in de enquête over de perceptie van participatie onder de bewoners van Badhoevedorp. Momenteel lijkt het erop dat de vragen niet goed aansluiten bij de realiteit van participatie in onze gemeenschap.

Op dit moment is er namel... lees meer

Ruan de Haas

za 11 mei 2024 10:47
Ik ben het volledig eens met eens met de feedback van Huib!

bericht verwijderd

Like van Hulten

vr 17 mei 2024 17:25
Voor de gebiedsontwikkeling Badhoevedorp werken we bij verschillende onderdelen met inwoners, dat noemen we participatie. Zo is sinds maart 2024 de tussenevaluatie VSP gestart in samenwerking met de Dorpsraad. Gisteravond vond de 1e vergadering met de Kopgroep VSP plaats. Een vertegenwoordiging van i... lees meer

Huib van Kollenburg

zo 19 mei 2024 13:04
Wij zijn het eens, Like. Dit is een enquête over de communicatie. Uit jouw toelichting blijkt dat het specifiek gaat over de communicatie rondom de tussenevaluatie van het VSP. De aanhef "onderzoek naar de tevredenheid over de participatie in Badhoevedorp" zorgt voor verwarring.