Bericht

Stem op de molen voor het buurtbudget!

Geplaatst op 25 oktober 2023, 05:51 uur
Illustration
logo
Molen van Sloten - Amsterdam

Stemmen op onze molen is populair! Breng nu je stem uit op onze molen voor het BuurtBudget Amsterdam! ❤️

Zoals eerder aangekondigd, hebben we bij het Buurtbudget Nieuw-West van de Gemeente Amsterdam €30.000,- aangevraagd, als bijdrage voor de vervanging van de wieken. Dit bedrag moet ons helpen om het totaalbedrag van onze crowdfunding (€180.000,-) bijeen te krijgen. 

HOE MEER STEMMEN WIJ VERZAMELEN, DES TE GROTER DE KANS OM IN DE BUURT VAN DIT BEDRAG TE KOMEN!     €€€€€€€€€ 

Van 24 oktober t/m 27 november kan er gestemd worden. Stemmen is geheel gratis! ✅

Alle inwoners van Amsterdam Nieuw-West vanaf 12 jaar ontvangen een persoonlijke stemcode via de post. Daarmee kan je via de daarop vermelde website jouw stem uitbrengen op onze molen. Bewoners die niet online kunnen of willen stemmen, kunnen contact opnemen met Buurtbudget Nieuw-West via tel. nr. 06-39004343, om te vragen op welke stemlocatie ze kunnen stemmen. 

MAAK GEBRUIK VAN JE STEMCODE EN STEM! En vraag aan familie, vrienden en kennissen om ook te stemmen 🤗 

Woon je niet in Amsterdam Nieuw-West, dan ontvang je geen stemcode en kan je helaas niet stemmen. Maar roep dan al je vrienden, familie, kennissen die daar wél wonen op om hun stemcode te gebruiken en op de Molen van Sloten te stemmen! 

STEM MEE OM DE MOLEN TE LATEN DRAAIEN! 🔄

Wil je meer weten over onze crowdfundactie? Neem een kijkje op https://molenvansloten.nl/steun-ons/laat-de-molen-draaien/, of kom eens langs in onze molen voor een rondleiding en/of meer informatie. Ons adres: Akersluis 10 in Amsterdam.

Deel dit: