Bericht

Help jij mee aan een gezonde omgeving in ons dorp? Steun ons met jouw stem!

Geplaatst op 25 mei 2023, 00:00 uur

Gezonde Omgeving Badhoevedorp is opgericht door een aantal bezorgde bewoners uit Badhoevedorp die een gezonde omgeving belangrijk vinden. We willen graag een veilige en gezonde woonomgeving voor onze medebewoners, waar onze kinderen en kleinkinderen gezond kunnen opgroeien.

Een belangrijke speler in onze omgeving is Schiphol.  Ze veroorzaken geluid en uitstoot en daar willen we vanuit onze bewonersgroep graag invloed op hebben.  We kunnen meepraten en invloed uitoefenen via bewonersvertegenwoordigers in de Maatschappelijke Raad Schiphol (MRS). In juni zijn hiervoor verkiezingen en we hebben zoveel mogelijk steun van Badhoevedorpers nodig om te kunnen stemmen. Want de verkiezingen zijn niet rechtstreeks, maar lopen via bewonersorganisaties als Gezonde Omgeving Badhoevedorp. Hoe meer bewoners ons steunen, hoe meer stemmen we kunnen uitbrengen!  Reageer voor 28 mei!

Wil je ons helpen en steun je dit bewonersinitiatief? Meld je dan nu aan bij Gezonde Omgeving Badhoevedorp.

Meld je hier aan om je steun te geven

Vind jij dit een goed initiatief? Deel dit bericht met familie, vrienden en kennissen die in Badhoevedorp wonen. Onderaan deze pagina staan knoppen om te delen op Facebook en Whatsap

 

Illustration
 
Documenten
Deel dit: