Bericht

Samen fietsen 

Geplaatst op 18 februari 2022, 14:56 uur
Illustration

Hoe handel je als iemand onderweg een lekke band krijgt? Hoe geef je aan dat er tegenliggers aankomen? Je gaat fietsen met de leden van de gymclub, de biljartvereniging of zomaar met vrienden en kennissen. Hoe zorg je dat je gezellig en veilig begint en weer thuiskomt?

Download de Samen Fietsen kaarten en leg ze op de koffietafel! Het pakket Samen Fietsen bestaat uit kaarten met veiligheidstekens en kaarten met afspraken voor de groep. Denk aan afspraken over achter elkaar gaan fietsen of tijdig stoppen. Met de duidelijke illustraties en korte uitleg is het voor iedereen helder en is het tijd om op de fiets te stappen. Fiets samen heerlijk en veilig door de stad of haal een frisse neus in de natuur. Heerlijk om met de fiets op pad te gaan!

Bekijk de Doortrappen-kaarten met veiligheidstekens en gedragsregels: https://www.doortrappen.nl/alles+over+fietsen/samenfietsen/default.aspx

Nieuwe mensen ontmoeten en samen fietsen? Houd de Doortrappen Haarlemmermeer pagina in de gaten voor de activiteiten en fietsgroepen in jouw omgeving. Volg ons ook op Facebook en word lid van de Doortrappen Facebookgroep om op de hoogte te blijven van alle Doortrappen nieuwtjes en activiteiten.

Zo blijft iedereen langer en veiliger fietsen, als het even kan tot je 100e!

Deel dit: