Bericht

Olijfolie van topkwaliteit voor eerlijke kansen voor ieder kind

Geplaatst op 5 februari 2022, 15:03 uur
Illustration

Met de verkoop van olijfolie ondersteunt de Rotaryclub Amsterdam-Halfweg de Amsterdamse Stichting Eerlijke Start.
1 Op de 13 minderjarige kinderen in Nederland leeft in armoede. Daarvan woont 14,7% in Amsterdam. Hun ouders en verzorgers hebben de middelen maar soms ook de kennis niet om hun kind te voorzien van een goed ontbijt. Dit heeft effect op de leerprestaties en zorgt voor gezondheidsproblemen op latere leeftijd. Deze kinderen staan hierdoor al 1-0 achter.

De Stichting Eerlijke Start heeft het doel de kinderen in focuswijken in Amsterdam de dag goed te laten beginnen met een gezond ontbijt. Zij werkt daarin samen met scholen in Amsterdam-Noord, Nieuw-West en Zuidoost.

Help mee en steun de Stichting Eerlijke Start. Koop onze extra vergine olijfolie van topkwaliteit tegen uiterst redelijke prijzen. De aantrekkelijke verpakking in flessen van 750 ml. nodigt uit doorverkoop dan wel cadeau geven/krijgen.

De olijfolie komt direct van de boer, is ecologisch geteeld, van de eerste persing en is geproduceerd in het Spaanse l'Ametlla de Mar (provincie Tarragona). De olijfolie is echt vers en niet in de winkel te koop.

Een fles olie kost EUR 15. Koop je er zes, dan betaal je er slechts 5. Interesse? Stuur dan een mail aan info@rcah.nl

Illustration
 
Deel dit: