Bericht

Tijd voor iets leuks!

Geplaatst op 14 april 2021, 12:29 uur

Tijd voor iets leuks!

Het is weer tijd voor iets leuks. Na een periode waar “positief” niet de goede betekenis had, is nu het moment aangebroken om weer iets leuks te organiseren. Een daarom organiseert de projectgroep NoWay Ride 2021 van de Rotary Club Amsterdam-Halfweg op zaterdag 26 juni 2021 de eerste editie van een Rally, de NoWay Ride 2021

Mocht de naam van het evenement ergens een belletje doen rinkelen, dan klopt dat. Deze is namelijk gekozen met een knipoog naar het NoWay A9 Festival dat in 2017 in Badhoevedorp werd georganiseerd ter ere van de omleiding van de oude A9 uit Badhoevedorp. Een deel van de organisatie van toen is nu bij dit evenement betrokken. Destijds was het festival op de toen nog aanwezige snelweg A9, dit jaar zijn de start en de aankomst op dezelfde locatie, namelijk op het inmiddels afgebroken ‘tracé”, bij restaurant Q-Beach in Badhoevedorp.

Aanvankelijk was het plan om een lichtere versie van het festival te organiseren in combinatie met een rally, maar gezien de gebeurtenissen van het afgelopen jaar, leek de kans op het niet doorgaan te groot en heeft de organisatie gericht op de rally. 

Vooral een gezellige Rally

De opzet van de rally is natuurlijk competitief, maar met vooral de nadruk op gezelligheid. Voor het uitzetten van de rally route heeft de organisatie één van de bekendste rally organisatoren van het land, Frans van der Vliet bereid gevonden. Frans, inwoner van Badhoevedorp heeft inmiddels een mooie route samengesteld richting het midden van het land en om gedurende de dag de sfeer er goed in te houden is er tussendoor voldoende gelegenheid om samen een hapje en drankje te doen, maar vooral ook tijdens het rijden te genieten van de omgeving. 

Voor wie bedoelt

De rally is bedoelt voor iedereen die in het bezit is van een klassieke of speciale auto, voor mensen met een stoere sportauto en er is ook een klasse met elektrische auto’s. Uiteraard is het extra leuk als er teams gaan inschrijven uit de omgeving Amsterdam, Halfweg, Zwanenburg Badhoevedorp, omdat de organiserende Rotaryclub in dit werkgebied ligt en het de onderlinge saamhorigheid ten goede komt. 

Deelnemen

Inschrijven kan vanaf nu via het inschrijfformulier op de site https://www.nowayride2021.nl/

De kosten bedragen € 295,-- per equipe (twee personen) en daar zit onder meer de koffie, een lunch, een Goody bag”, rallybenodigdheden, toegang tot een app, een driegangen diner en deelname aan de ludieke veiling bij inbegrepen. En uiteraard ondersteunt u door uw deelname ook het goede doel

Goede doel

“Met de organisatie van de rally willen wij, naast het organiseren van een leuk event, geld genereren voor het goede doel”, aldus organisator voorzitter Remco Gaanderse. “Om dit te bereiken wordt er aansluitend op de rally, voor de deelnemers en geïnteresseerden ook nog een diner met een veiling georganiseerd”. Gaanderse vervolgt: “De opbrengst van de veiling gaat naar het goede doel, maar het lijkt ons een goed idee, dat in tegenstelling tot het gebruikelijke, iedereen een suggestie kan doen, wat dat goede doel mag zijn”. “Onze voorkeur gaat uit naar lokale projecten, vanwege onze betrokkenheid in dit gebied”.

Ondersteunen

Wil je niet deelnemen, maar wel een bijdrage leveren aan de organisatie of het goede doel, denk dan eens aan een financiële bijdrage middels sponsoring of een bijdrage in de vorm van een waardevol veilingitem. Mail ons via nowayride2021@hotmail.com en de organisatie komt graag langs om een en ander af te stemmen.

Dus ben je in het bezit van een elektrisch voertuig, sportwagen of klassieke auto en vindt je het leuk om samen als equipe mee te rijden? Twijfel dan niet te lang, schrijf je in via de site https://www.nowayride2021.nl/, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en Vol = vol!!

De bedoeling is dat de start van de rally op 26 juni as. om half tien zal plaatsvinden en de aankomst in Badhoevedorp rond 17:00 uur wordt verwacht. Meer info: https://www.nowayride2021.nl/

Deel dit: