Bericht

Nieuwskrant dorpshuis Badhoevedorp - Maart 2019

Geplaatst op 7 maart 2019, 13:54 uur , door dorpshuis Badhoevedorp

De maand maart zien vele mensen met vreugde tegemoet. Het is de maand waarin de lente officieel begint, zowel astronomisch als meteorologisch! Ook wordt de klok verzet en gaan we terug naar de zomertijd. Langere dagen en meer licht, daar knappen heel wat mensen van op na de winter.
De zon liet zich al geregeld zien in februari en daar krijgen we allemaal toch wel kriebels van? De lente komt in het land! Hoe de vogels hiermee omgaan leest u in de vogelrubriek!

Wie ook in “ons” land komen zijn  Mostafa Rahman  & Jeugdcircus Acrobatico. In dit krantje leest u er meer over.
Daarnaast zijn we  gestart met een aantal nieuwe initiatieven de afgelopen maand, waaronder het Advocaten Spreekuur. Iedere donderdagavond kunt u terecht voor een gratis consult met advocaat Rob Wormhoudt. De eerste mensen hebben het spreekuur al bezocht en waren hierover erg tevreden.
En de kop is er ook af voor wat betreft het Samen Eten – Bammetjes en het Samen Knutselen! Het was ouderwets gezellig en als de mensen genieten dan doen wij dat automatisch ook!  Sluit u de volgende keer ook aan?

En heeft u de sleutelhangers van onze hakende Granny’s al gezien? Ze zijn heel leuk en handig bovendien! Met de aanschaf van zo’n sleutelhanger heeft u niet alleen een leuk cadeautje om weg te geven, maar steunt u ook het goede doel: Alzheimer Nederland!

Er is weer een hoop te doen en genoeg te beleven in het dorpshuis, ook de komende maand! Op vrijdag 15 maart gaan we het terras klaarmaken voor het voorjaar tijdens NL DOET. We willen dit samen met buurtbewoners doen. Lijkt het u gezellig om samen met ons de bloemetjes buiten te zetten, meld u dan even in het dorpshuis.

Tot ziens!

Team dorpshuis Badhoevedorp