Activiteit

Zondagmiddagpodium - Spaarne kwartet

zondag 1 maart 2020 , 14:00 uur

Een swingende middag met dit al tientallen jaren bestaande kwartet. Bekende en wat minder bekende jazznummers en wellicht zelfs verzoeknummers.

Het Spaarne Jazz Kwartet bestaat uit de in Spaarndam geboren en getogen Arie van der Kwaak (saxofoon), Wim Kooy (piano), Ton Röben (contrabas, zang) en André Blankert (banjo, gitaar, zang).

Het kwartet bestaat al tientallen jaren en is elk weekend wel ergens in Haarlem te zien. Het wordt ook wel De Haarlemse Huisband genoemd. Met z’n vieren halen ze gemakkelijk de respectabele totaalleeftijd van 320 jaar, maar de muziek houdt hen jong.

Alle bekende en wat minder bekende jazznummers komen bij deze rasmuzikanten uitermate swingend over het voetlicht. Mocht u een verzoeknummer hebben dan is de kans heel groot dat zij het voor u spelen. Houdt u van jazz dan is het Spaarnekwartet absoluut een garantie voor een uur lekkere swing.

Kaartverkoop en informatie
De entreeprijs bedraagt € 5,00 en is inclusief een kopje koffie of thee.
Alle voorstellingen beginnen om 14.00 uur. Kaarten zijn zolang de voorraad strekt verkrijgbaar aan de zaal vanaf 13.30 uur. Reserveren van toegangskaarten en vervoer met RegioRijder is mogelijk door vrijdags vóór 9.00 uur een e-mail te sturen naar zondagmiddagpodium@meerwaarde.nl. Of u belt op vrijdags tussen 9.30 en 11.30 uur naar MeerWaarde op 023-569 8873.
Ook kunt u op dat tijdstip om meer informatie vragen.
Gereserveerde kaarten dienen op de dag van de voorstelling voor 13.45 uur afgehaald te worden.
Dit geldt niet voor bezoekers die met de RegioRijder komen.

Bent u enthousiast over het Zondagmiddagpodium?
Vertel het dan aan anderen! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd, immers. Alle senioren zijn welkom bij het
Zondagmiddagpodium dit voorjaar in de Haarlemmermeerse dorpen.
Veel kijk- en luisterplezier!

Locatie
Dorpshuis Badhoevedorp
Kosten toelichting
€ 5,00 incl. kopje koffie of thee
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: