Activiteit

Introductie workshop Mindfulness en Mindful Zelfcompassie

woensdag 27 februari 2019 , 19:30 - 21:00 uur

Introductie Workshop Mindfulness & Zelfcompassie

Is je hoofd vol? Pieker je veel? Loop je jezelf vaak voorbij? Ben je streng voor jezelf? Leg je de lat hoog? Heb je vaak zelfkritiek? Wil je 2019 leren vriendelijker met jezelf om te gaan, bewuster te leven en meer te genieten?

Heb je bovenstaande vragen met ja beantwoord, dan is een 8 weekse training Mindfulness of Mindful Zelfcompassie misschien iets voor je.

Heb je al veel over mindfulness en zelfcompassie gelezen of gehoord, maar weet je nog niet zeker of dat iets voor je is? Ontdek en ervaar het zelf tijdens de introductieworkshop mindfulness en mindful zelfcompassie op woensdagavond 27 februari van 19.30 tot 21.00 uur bij De Bosgroep, Akerdijk 235 in Badhoevedorp.

Deze introductiebijeenkomst is een laagdrempelige manier om kennis te maken met de trainingen en de trainer. Je krijgt uitleg over wat mindfulness en zelfcompassie is, wat de trainingen inhouden en we gaan natuurlijk ook meditatie-oefeningen doen. Verder is er ruimte voor vragen.

De bijeenkomst kost 15 euro. Opgeven kan via mail aan info@christelzwemmer.nl of telefonisch 06 51344397.

De workshop wordt gegeven door Christel Zwemmer. Zij is gecertificeerd categorie 1 VMBN mindfulnesstrainer en compassietrainer. Ze heeft een eigen praktijk als Outdoor Lifecoach en Mindfulness & Compassietrainer in Santpoort-zuid.  

 

Locatie
De Bosgroep, Akerdijk 235 in Badhoevedorp
Kosten toelichting
15 euro
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
maximum aantal deelnemers
15
Deel dit: