Aanbod

Fysiotherapie en revalidatie

Therapie, Fysio-/-ergo/-podotherapie/mensendieck , Zorg, Clienten / burgerbelang, Psycholoog/Psychotherapie, Logopedie
Illustration

Vanaf januari 2022  is de praktijk van Hans Gloudemans (Gloudemans Fysiotherapie) verder gegaan onder de vlag van Lijf & Visie. Nu een jaar verder willen wij met trots Lijf & Visie aan jullie voor stellen. Lijf & Visie is een preventiecentrum in Badhoevedorp.


Bij Lijf & Visie vinden wij dat iedereen een visie op maat verdient. Jouw hulpvraag is ons vertrek voor een persoonlijke aanpak. We weten hoe vervelend het is om met lichamelijke en mentale ongemakken rond te lopen. Daarom willen we jou helpen om jouw eigen regie weer terug te pakken en te behouden.


Zodoende voel jij je fitter, gezonder en lekkerder in je vel. Ons doel is dan ook om bij te dragen aan een kerngezonde samenleving. 


Onder het dak van Lijf & Visie is een professioneel behandelteam aanwezig met verschillende specialisaties. Denk bijvoorbeeld aan fysiotherapie, oefentherapie, psychologie en ergotherapie. We bieden ook medisch specialistische revalidatiezorg aan.


We nodigen je van harte uit om een kijkje te nemen op onze website zodat je kan zien wat we samen voor jou kunnen betekenen. 


https://www.lijfenvisie.nl/ 

Illustration
 
Geplaatst op 7 maart 2023, 11:31 uur
Deel dit: