Aanbod

Wil jij saxofoon eren spelen? Meld je nu aan voor een gratis proefles!

Heb je altijd al saxofoon willen leren spelen? Wil jij les van een van de meest ervaren saxofoonleraren van de hele Haarlemmermeer? Alex de Leeuw geeft al 38 jaar saxofoonlessen en heeft veel ervaring in het lesgeven zowel privé als op meerdere muziekscholen in de omgeving. Alex weet echt iedereen enthousiast te maken voor het spelen op dit prachtige instrument, zowel jong als oud.

Daarnaast is hij actief als saxofonist bij diverse jazzbands, zoals Trio Grande en speelde hij vele jaren klassieke muziek in onder meer het vermaarde Nederlands Saxofoon Kwartet. Alex is meer dan twintig jaar betrokken geweest bij Meer Jazz en het Meer Jazz Festival, aanvankelijk als stichtingsvoorzitter en later als directeur.

Alex geeft les aan kinderen en volwassen van alle leeftijden. Het maakt niet uit of je nog nooit van je leven een saxofoon hebt vastgehouden of dat je al jaren speelt. De lessen worden volledig op maat aan jouw specifieke wensen en leerdoelen aangepast. Bij Muziekschool Badhoevedorp krijg je 42 lessen in het jaar tegen een concurerende prijs! Bij Muziekschool Badhoevedorp krijg je 30 minuten les in plaats van 25 minuten. En er zijn nog maar enkele lesplekken vrij, dus wees er snel bij! Meld je nu meteen aan voor een gratis proefles.

Kijk voor meer informatie en tarieven op onze website: http://www.muziekschoolbadhoevedorp.nl/

Muziekschool Badhoevedorp biedt pianoles, zangles, gitaarles, basgitaarles, drumles, saxofoonles, Musicproduction/DJ-les en bandles aan. Voor meer informatie bezoek onze website: http://www.muziekschoolbadhoevedorp.nl/

leeftijd 
vanaf 7 jaar
Illustration
 
Geplaatst op 8 november 2018, 20:38 uur
Deel dit: