Aanbod

Oplossingsgericht Coaching

Coaching, Ondersteuning

Klanten die concreet aan de slag willen zijn bij mij aan het juiste adres

VERLIES
Mensen die te maken hebben met verlies in de breedste zin van het woord zijn bij mij op de juiste plek. Dit kan o.a. verlies zijn door scheiding, beëindiging van een relatie, rouwverwerking, verlies van een baan, verlies van zelfvertrouwen of verlies van controle over hun leven. 

Een verlies kan de oorzaak van zijn dat je helemaal uit balans bent geraakt dat je ondersteuning nodig hebt om je leven weer op te pakken. In al deze situaties is er sprake van verdriet en verlies van een droom en de toekomst die je voor ogen had. Er verandert veel in je leven, in je gedachten, in je gedrag, wat je wilt en hoe jij naar je zelf en de wereld om je heen kijkt. Ook hoe anderen je benaderen, soms vinden mensen om je heen het moeilijk jou verdrietig te zien. Het is moeilijk om de juiste woorden te vinden; sommige mensen proberen gevoelens weg te praten of zeggen dat het tijd is ‘to move on’. De wijze waarop we omgaan met verlies is voor iedereen anders..

Als coach ondersteun ik je in het verwerken en leren omgaan met je verlies. Ik help je om je eigen kracht te (her)vinden om de volgende stap te nemen.

Verder gaan betekent niet dat je vergeet, alleen dat je het verlies accepteert en het besluit neemt om verder te gaan met echt te leven.

Loopbaan Coaching
Word je (tijdelijke) contract niet verlengd of heb je te maken met ontslag? Je bent toe aan een nieuwe uitdaging, maar weet niet welke keuzes je moet maken of hoe je dit moet aanpakken? Misschien weet je heel goed wat je wilt maar niet hoe je daar komt.
Als je jezelf herkent in één of meer van bovenstaande punten is wellicht een loopbaantraject iets voor jou!

Door helderheid te krijgen in waar je nu staat en waar je naar toe wilt maken we een plan van aanpak. Concrete ideeën en praktische tips om ervoor te zorgen dat je de volgende stap kan nemen. Dit hoef je niet alleen te doen, ik zal je begeleiden en “ meereizen” zolang dit nodig is.

Je hoeft geen ingewikkelde of enorme problemen te hebben om een loopbaancoach in te zetten. Sterker nog, een loopbaancoach is er juist om dat te voorkomen. Als loopbaancoach help ik je met de volgende vragen:

Wat wil ik?
Wat kan ik?
Welke baan past bij mij?
Hoe kan ik me onderscheiden?
Sollicitatietraining 

Hoe presenteer je jezelf, zowel verbaal als non-verbaal

Wil je vandaag de eerste stap zetten? Maak een vrijblijvende afspraak zodat wij kennis met elkaar kunnen maken en kijken of een coachtraject iets voor jou is!

leeftijd 
vanaf 21 jaar
Illustration
 
Illustration
 
Geplaatst op 29 oktober 2018, 17:18 uur
Deel dit: