Aanbod

Zit met Pit!

Fysio-/-ergo/-podotherapie/mensendieck

Onze kinderen zitten wat af, soms zelfs meer dan een volwassene met een kantoorbaan. Zowel op school en thuis en vaak achter een scherm. Hierdoor krijgen ze op steeds jongere leeftijd last van hun rug, nek en schouders en vergroeiing van de wervelkolom. Ook een verkeerde houding kan op latere leeftijd klachten geven.

Zit met Pit is een project dat kinderen al op jonge leeftijd bewust maakt van een goede zithouding en gezond gedrag rondom computergebruik. De lessen worden gegeven op basisscholen en in mijn praktijk.

Heeft uw kind klachten door een belastende houding? Of merkt u al een vergroeiing op? Dan is het raadzaam om een houdingscheck te laten doen bij uw kind om te kijken of het zinvol is om hier aandacht aan te besteden. Tijdens de houdinscheck wordt er naar de houding gekenen en een buigtest afgenomen om te onderzoeken of er verkortingen van spieren zijn of dat er een vergroeiing van de wervelkolom aanwezig is. Met goed advies en gerichte oefeningen kunnen klachten bij uw kind voorkomen worden. De lessen worden vergoed vanuit de basisverzekering.

Ga voor meer informatie over Zit met Pit naar: www.zitmetpit.nl

locatie 
Het dorpshuis Badhoevedorp
leeftijd 
vanaf 7 t/m 16 jaar
Illustration
 
Illustration
 
Geplaatst op 28 maart 2018, 14:34 uur
Deel dit: