Aanbod

Life coaching

'Het is niet de bedoeling dat je blijft rondlopen met wat je vervelend vindt. Het is de bedoeling dat je het verandert..... (TUT- a note from the Universe)

Désirée heeft in het afgelopen decennium de werking en kracht van het onderbewustzijn bestudeerd. Zij blijft steeds open staan voor nieuwe informatie en gebruikt haar schat aan kennis om haar cliënten te helpen om snelle en vooral blijvende resultaten te bereiken in hun wens om een leuker en lichter leven te leven. 

Haar unieke werkwijze is gebaseerd op haar feilloze intuïtie en oprechte respect voor de ander met ruimte voor een gezonde dosis humor!
 
Désirée Manders is NLP Master, gediplomeerd coach/counselor, Conscious coach, Gabriel Methode coach, Access Bars practitioner en 'The One Method' Master. Ze is gespecialiseerd in werken met Ericksoniaanse Hypnotherapie en EFT (Emotional Freedom Technique of 'tappen'). 

Haar expertise ligt in het werken met het onderbewustzijn. Met ruim 10 jaar ervaring in coachen helpt ze als lifecoach mensen online over de hele wereld en in haar praktijk in Nederland. Daarnaast werkt ze als trainer en spreker.

leeftijd 
vanaf 11 jaar
Illustration
 
Illustration
 
Geplaatst op 30 oktober 2017, 09:41 uur
Deel dit: