Activiteit

Zondagmiddagpodium - Koorbizniz zingt 'Als ik je weer zie'

zondag 7 april 2024 , 14:00 - 16:00 uur

Koorbizniz zingt 'Als ik je weer zie'

Koorbizniz uit Haarlem is een vocalgroup die zich liever koor noemt. Het koor bestaat 20 jaar en moderne hedendaagse nummers vieren de boventoon. Onder leiding van Rens Boerke wordt er vier-, vijf- of zesstemmig gezongen met of zonder piano. Het koor telt 6 vrouwen en zeven mannen. Met chaos, plezier en aandacht voor elkaar wint de muziek.

Enkele nummers uit hun repertoire zijn: ‘Take me to church’ van Hozier, ‘This is what it feels like’ van Armin van Buuren, ‘Koeien’ van Brigitte Kaandorp, ‘Shackles’ van Mary Mary, ‘Straight from the hart’ van Sting, ‘Viva la Vida’ van Coldplay, ‘Mary, did you know?’ van Pentatonix en ‘Omarm me’ van Bløf. ‘Geen vocalgroup, zelfs geen koor, maar gewoon een clubje vrienden dat zo fijn kan zingen dat je het bijna gaat beleven.
Bijna hoor, bijna’, zegt het koor van zichzelf. Regelmatig worden er optredens verzorgd in en rond Haarlem. En deze dag komt het koor naar het Zondagmiddagpodium in Badhoevedorp.

Kaartverkoop & toegang
Reserveren van uw kaarten à € 5,00 -inclusief een kopje koffie of thee- is aan te bevelen. Telefonisch en eventueel met vervoer door RegioRijder op vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur via tel. 023 – 569 8873. Of stuur een e-mail vóór vrijdag 9.00 uur naar zondagmiddagpodium@meerwaarde.nl.

Bij het reserveren vragen we u om uw e-mailadres achter te laten. We nemen dan contact met u op als de voorstelling niet door mocht gaan. Dit wordt bovendien op de website vermeld. Gereserveerde kaarten dienen op de dag van de voorstelling voor 13.45 uur afgehaald te worden. Dit geldt niet voor bezoekers die met de RegioRijder komen.

NB: Kaartjes kunnen uitsluitend contant worden betaald.

Tip: Wilt u elke week bericht ontvangen over de komende voorstelling? Stuur dit verzoek dan per e-mail naar zondagmiddagpodium@meerwaarde.nl

Locatie
Dorpshuis Badhoevedorp
Kosten toelichting
€ 5,00 incl. kopje koffie of thee
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: