Activiteit

Zondagmiddagpodium - De Midway Joy singers

zondag 3 maart 2024 , 14:00 - 16:00 uur

Ze komen uit Halfweg, daarom noemen ze zich Midway Joy Singers. En omdat dit koor nog steeds bestaat na moeilijke tijden, heet het  veerkracht’. Het uit dertig personen bestaande koor staat onder leiding van dirigent Titia Mijnen. De zangers hebben van popmuziek tot ballades en van musical tot Disneymuziek in hun repertoire.
Het amateurtheaterkoor The Midway Joy Singers repeteren elke week en treden vrolijk gekleed zeer regelmatig op.
Deze zondagmiddag zullen zij hun musical repertoire laten horen. Veel uit de musical ‘Les Miserables’, een medley uit de klassieker ‘The Lion King’, ‘Finding Neverland’ en uit de wat nieuwere musical ‘The Greatest Showman’.
Ook voor het Zondagmiddagpodium treedt dit koor op met veel enthousiasme en hoopt dat de bezoekers verrast zullen worden door de diversiteit van het programma.

Kaartverkoop & toegang
Reserveren van uw kaarten à € 5,00 -inclusief een kopje koffie of thee- is aan te bevelen. Telefonisch en eventueel met vervoer door RegioRijder op vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur via tel. 023 – 569 8873. Of stuur een e-mail vóór vrijdag 9.00 uur naar zondagmiddagpodium@meerwaarde.nl.

Bij het reserveren vragen we u om uw e-mailadres achter te laten. We nemen dan contact met u op als de voorstelling niet door mocht gaan. Dit wordt bovendien op de website vermeld. Gereserveerde kaarten dienen op de dag van de voorstelling voor 13.45 uur afgehaald te worden. Dit geldt niet voor bezoekers die met de RegioRijder komen.

NB: Kaartjes kunnen uitsluitend contant worden betaald.

Tip: Wilt u elke week bericht ontvangen over de komende voorstelling? Stuur dit verzoek dan per e-mail naar zondagmiddagpodium@meerwaarde.nl

Locatie
Dorpshuis Badhoevedorp
Kosten toelichting
€ 5,00 incl. kopje koffie of thee
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: