Activiteit

Zondagmiddagpodium - Nanne en Ankie met liedjes waar je blij van wordt

zondag 4 februari 2024 , 14:00 uur

Al sinds 1980 spelen Nanne Kalma en Ankie van der Meer samen. Ze zingen over allerlei onderwerpen, zoals maritieme en historische thema’s, maar even makkelijk bezingen ze komische voorvallen uit het dagelijkse leven. Ook houden ze van traditionele volksliedjes. Ze begeleiden zichzelf
op instrumenten als gitaar, mandoline, concertina (kleine accordeon met melodiebassen) en schalmei (houten blaasinstrument met dubbel riet).
Behalve in het Nederlands zingen ze ook in het Fries, het Esperanto en soms nog in andere talen. Ze brachten vele albums uit en maken nog steeds concert tournees in het buitenland, niet alleen in Europa, maar ook in Noord-Amerika, Australië en Azië. Overal en altijd brengen Nanne & Ankie met humor een programma, toegesneden op de situatie.

Deze middag komen Nanne & Ankie met een gevarieerd liedjesprogramma ‘waar je blij van wordt’. Er wordt gezongen in het Nederlands met uitstapjes naar andere talen. Het publiek zal zo nu en dan worden uitgenodigd om mee te zingen.

Kaartverkoop & toegang
Reserveren van uw kaarten à € 5,00 -inclusief een kopje koffie of thee- is aan te bevelen. Telefonisch en eventueel met vervoer door RegioRijder op vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur via tel. 023 – 569 8873. Of stuur een e-mail vóór vrijdag 9.00 uur naar zondagmiddagpodium@meerwaarde.nl.

Bij het reserveren vragen we u om uw e-mailadres achter te laten. We nemen dan contact met u op als de voorstelling niet door mocht gaan. Dit wordt bovendien op de website vermeld. Gereserveerde kaarten dienen op de dag van de voorstelling voor 13.45 uur afgehaald te worden. Dit geldt niet voor bezoekers die met de RegioRijder komen.

NB: Kaartjes kunnen uitsluitend contant worden betaald.

Tip: Wilt u elke week bericht ontvangen over de komende voorstelling? Stuur dit verzoek dan per e-mail naar zondagmiddagpodium@meerwaarde.nl

Locatie
Dorpshuis Badhoevedorp
Kosten toelichting
€ 5,00 incl. kopje koffie of thee
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: