Activiteit

25 jaar Zondagmiddagpodium met ‘The Red Strats’

zondag 7 januari 2024 , 14:00 uur

Deze maand bestaat het Zondagmiddagpodium 25 jaar! En dat wordt deze zondag uitgebreid gevierd met de bekende ‘The Red Strats’, de ‘Cliff & the Shadows’ tribute band. De vijf deelnemende muzikanten zijn vanaf de jaren ’60 tot nu muzikaal actief gebleven. Te horen zijn onder andere:
‘Apache’, ‘Foodtapper’, ‘Dance On’, ‘Living Doll’, ‘The Young Ones’, ‘Wonderfull Land’ en ‘Atlantis’.

De naam van de band is een eerbetoon aan de Fiestarode Fender Stratocaster, waarmee de Brit Hank Marvin, leadgitarist van ‘The Shadows’, wereldberoemd is geworden. Deze gitaar wordt door de gitaristen ‘Strat’ genoemd, en is het symbool voor de instrumentale muziek van de zestiger jaren.
In de ‘The Red Stratsband’ is Mike zanger, Roy speelt lead, Ernst rhythm, Rob basgitaar en Wim drums.
De leden van ‘The Red Strats’ spelen de muziek zo authentiek mogelijk met gitaren en apparatuur uit ‘The Early Sixties’.
En, ze brengen hun repertoire met passie. Altijd trekt de groep volle zalen, wat ook wordt verwacht deze middag in Badhoevedorp. Want dat hoort bij een feest zoals 25 jaar Zondagmiddagpodium!

Kaartverkoop & toegang
Reserveren van uw kaarten à € 5,00 -inclusief een kopje koffie of thee- is aan te bevelen. Telefonisch en eventueel met vervoer door RegioRijder op vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur via tel. 023 – 569 8873. Of stuur een e-mail vóór vrijdag 9.00 uur naar zondagmiddagpodium@meerwaarde.nl.

Bij het reserveren vragen we u om uw e-mailadres achter te laten. We nemen dan contact met u op als de voorstelling niet door mocht gaan. Dit wordt bovendien op de website vermeld. Gereserveerde kaarten dienen op de dag van de voorstelling voor 13.45 uur afgehaald te worden. Dit geldt niet voor bezoekers die met de RegioRijder komen.

NB: Kaartjes kunnen uitsluitend contant worden betaald.

Tip: Wilt u elke week bericht ontvangen over de komende voorstelling? Stuur dit verzoek dan per e-mail naar zondagmiddagpodium@meerwaarde.nl

 

Locatie
Dorpshuis Badhoevedorp
Kosten toelichting
€ 5,00 incl. kopje koffie of thee
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Illustration
 
Deel dit: